2777
2789
عنوان

وقتی به مو میرسه برای اینکه پاره نشید چکار میکنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 53 پست
واقعا بگم؟! ارام بخش گیاهی نروکسین

من خیلی بد عادتم نوجوون بودن به آنتی هیستامین داشتم اعتیاد پیدا میکردم از اون به بعد نتونستم آرام بخش بهورم چون میدونستم کسی نمیاد تنظیم کنه برام یا اگه افراط کنم کسی نمیفهمه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاره میشیم😂😂😂

ایول این چندسال اخیر شعار زندگیم بوده🤣😂

چند روزه جسمی و روحی ترمز خالی کردم

نمیدونم داره زندگیم به کجا میره🤣🤣🤣😂😂یهو میبینی میزنم برنامه کودک میبینم

😂❤️ولی راست میگیا این افکار توی کم خوابیام میاد سراغم

اره فقط خواب راه حل .. شاید باور نکنی من کل خونه رو میریزم بیرون میشنم همه ظرفا رو میشورم دستمال میکشم بعد ب خودم میام میبنم اه صورتم هیچ لباسمم از اشک خیس شده و فقط بی صدا گریه میکنم....

پارش کن که دیگه نگران پاره شدنش نباشی🤣🤣🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

اره فقط خواب راه حل .. شاید باور نکنی من کل خونه رو میریزم بیرون میشنم همه ظرفا رو میشورم دستمال می ...

من قبلا خیلی گریه میکردم الان نمیتونم ولی چقدر گریه خوبه

ممنونمیادم انداختی🫂🥲قربونت برم الهی همیشه حالت خوب باشه

به مو رسید،پاره هم شد

ولی ما سگ جون تر از این حرفاییم🗿

هنوزم فداتم،نسخ صداتم،خمار چشاتم،هنوز خاطر خواتم:))کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂