دوستان پسرم ۷ سالشه کلاس اول تا الان خیلی بد باهاش رفتار کردم خیلی خیلی دلم میسوزه اخه بینهایت شیطونه ولی دیگه به خاطر رفتار بد خودم بی ادبم شده ترو خدا بیاید بگید چکار کنم عصبی نشم درست بشه خیلی اعصابم خورده شما رفتارتون با پسرتون چطوره ایا پیش مشاور برم تاثیری داره اخه من زود عصبی میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میخوای با ادب بشه فقط ازش تعریف کن بگو ماشاالله خیلی ارومه خیلی با ادبه بچه سعی میکنه اینطوری بشه
اره من همش باهاش بد حرف میزنم از کلمات نامناسب استفاده میکنم و خردش می کنم به خدا الان گریه میکنم از اینکه این فرشته مادر نادونی مثل من داره خدا ببخشه من خیلی اذیتش کردم تا الان به معنای واقعی جیگرم کبابه
اخه ۷ ساله لاهاش بد تا کردم چطور از دلش دربیارم یه جورایی دیگه این شده اخلاقش اخه خیلی بد و تند و عصبی شده دیگه جلوی جمع هم خجالت نمیکشه همه رفتاری میکنه