2777
2789
عنوان

اعتقاداتم 💔

289 بازدید | 30 پست

من بیشتر از چهار سال برای یه آرزو برای یه هدف شبانه روز جنگیدم و نشد شکست خوردم..

خیلی سخت بودا چهار پنج سال به حرف نیست💔

کل اون سالها در کنار زحمت زیاد دعا میکردم و...

خلاصه نشد

بعد از اون یه کسی که خیییییلی دوسش داشتم و از دست دادم ... برام شبیه مردن بود

جدا از مشکلاتی که داریم ...

من دختری بودم که نمیزاشت هیچ کدوم از نمازاش قضا بشه نماز روزه دعا قرآن مراسمات مذهبی مسجد رفتن ... اعتقاداتم خیلی شدید بود ولی بعد از این همه دعا کردن و متوصل شدن به کلی شهید و امام و... وقتی به هیچ کدوم از خواسته هام نرسیدم فهمیدم که خدا صدای منو نمیشنوه

خیلی دوست دارم بازم بشم همون دختر قبلی ولی نمیتونم خیلی سختی کشیدم هر بار میام دعا کنم پشیمون میشم دیشب مامانم گفت شب اول ماه رمضانه این نذر و کن دخترم گفتم باشه ولی... دیگه انگار بدون امید دارم زندگی میکنم

کسایی که امروز روزه بودید میشه برام دعا کنید واقعا دیگه بریدم از این همه نشدن ...

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدا رو شکر کن نشده شاید اگه میشد خیلی پشیمون می شدی

خب مسئله همین جاست دیگه میگم خدایا یبار بزار بشه حتی اگه قراره پشیمون بشم

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

ببین یه چیزای دست منو تو نیست من خودم ۱۰ سال دنبال این بودم ک مادر بشم آنقدر نذر ونیاز توسل و..... الان یکسال فهمیدم من اگ شبانه روزم زجه بزنم استرس بدم آه وناله کنم چیزی ک برامن نیست. نیست دیگه بیخیال شدم تو سی سالگی تموم موهام سفید شده پس بیخیال شو شاید یه چیز دیگه ای در انتظارمون خیلی بهتر از خواسته منو تو باشه