2777
2789
عنوان

اعتقاداتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
ببین یه چیزای دست منو تو نیست من خودم ۱۰ سال دنبال این بودم ک مادر بشم آنقدر نذر ونیاز توسل و..... ا ...

خب منم بیخیال شدم دیگه بیخیال دعا کردن شدم تلاش خودمو میکنم شد شد نشد دیگه هیچ فقط نمیدونم این دعا برای چیه

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

من مذهب خیلی ها رو قبول ندارم

معنویت تو زندگیتون نیست

سپردن و رها کردن

تسلیم بودن و پذیرش

خیلی مهم تر از سفره و صلواته

تسلیم بودن یعنی دنبال خواست خودت نباشی یعنی هر آنچه خواست خداست هر چند که برخلاف میل من باشه اتفاق بیافته و من هنوز شاکر نیروی برترم باشم و تو همون سختی ها تجربیات رو بگیرم و مابقی رو رها کنم و بگذارم هون جا بمونه

ما تعیین نمیکنیم نیروی برتر چه کاری کنه ما سهم و نقش و مسئولیت ها رو انجام میدیم و نتیجه رو میسپاریم به خدا

من مذهب خیلی ها رو قبول ندارممعنویت تو زندگیتون نیستسپردن و رها کردنتسلیم بودن و پذیرشخیلی مهم تر از ...

خب منم دوست دارم رها کنم ولی نمیشه موضوعیه که به آیندم بستگی داره آیندمو میسازه

خب منم بیخیال شدم دیگه بیخیال دعا کردن شدم تلاش خودمو میکنم شد شد نشد دیگه هیچ فقط نمیدونم این دعا ب ...

الان خیلی وقت دنبال دعا وچله و این جور چیزا نمیرم چون هربار ک نشه بیشتر ناامید میشم میگم خودت هرکاری میکنی بکن من کاری ک باید میکردم وکردم حالا نوبت خودته نمیدونم کی وکجا قرار بشه.امیدوارم برات همونجور ک دلت میخوادکارات پیش،بره اتفاقای ک منتظرشی بیفتن برات از ته دلم میخوام

منم خیلی جدیدا بی اعتقاد شدم دلم نمیکشه به روزه نماز

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

ی جا خوندم میگف خدا رو ایقد کوچیک نکنین که بگین من اینکارارو میکنم تو اینکارو برام بکن یا اگه ی کارهایی نکردین خدا بخواد تنبیهتون کنه

درک جمله اش سخته ولی تکان دهنده است

میفهمم که خیلی اون چیزو میخواهی و الان دلشکسته ای ولی شاید الان بهترین موقع صحبت با خداست میگن خدا جاش تو دلای شکسته است یعنی حرفایی که با دلشکسته میزنی زودتر ب خدا میرسه

امیدوارم به همه ارزوهات برسی

وقتی کاریو شرطی بکنیم هیچوقت ازش لذت نمیبریم

شما نمازتو بخوون عبادتت بکن و با خدا حرف بزن و رها کن /اگر صلاحت باشه میشه

یعد نماز یک امر الهی چرا باید گره اش بزنیم به حاجت

نماز میخوونیم که روحمون اروم بشه نه حاجت بگیریم

بخدا اعتماد کن

ی جا خوندم میگف خدا رو ایقد کوچیک نکنین که بگین من اینکارارو میکنم تو اینکارو برام بکن یا اگه ی کاره ...

دیگه واقعا خیلی خیلی دیره الان که این پیامتو خوندم اینقد دلم خواست باز بتونم با خدا حرف بزنم ولی یه چیزی نمیزاره هی میگه بیخیال بابا باید به معجزه بشه واقعا

اخي عزيزم.

ببين اين دنيا فانيه. به خيلي چيزا كه ميخواييم ممكنه نرسيم.

اين دنيا به هيچكس وفا نكرده عزيزم.

و اين نبايد باعث بشه به اعتقاداتمون پشت كنيم.

بايد اهل بيت رو الگو قرار بديم.

امام حسين جلو چشمم دونه دونه عزيزانش رو به شهادت رسوندن،اما نماز اول وقتش ترك نشد.

حضرت زينب جلو چشمش سر برادرش بود، اما تو خرابه شام نماز شبش ترك نشد.

درسته نميتونيم مثل اونا باشيم،اما تا جايي كه ميتونيم ازشون الگو بگيريم.

و صبور باشيم. شايد در اينده اي نزديك همون شد كه خواستي.

ان شاءالله دوباره برگردي سمت خدا عزيزم.

مطمعن باش خدا هم ميبينتت هم ميشنوه. مواظب باشيم دستمونو از دستش نكشيم

بوس بهت🥰😘

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دیگه واقعا خیلی خیلی دیره الان که این پیامتو خوندم اینقد دلم خواست باز بتونم با خدا حرف بزنم ولی یه ...

عزيزم هيييچ وقت دير نيست.

همون جايي كه خدا رو ول كرديم خدا منتظرمونه.

اينا همش وسوسه شيطانه كه ميخواد انسان رو نا اميد كنه.

اصلااا نبايد به وسوسه هاش بها بدي.

مني كه دارم اينا واست مينويسم باور كن تا چند دقيقه پيش بخاطر مشكلم داشتم زار ميزدم.

قلبم خستس. ولي دست خدا رو ول نميكنم.

تو هم نكن گلي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

دیگه واقعا خیلی خیلی دیره الان که این پیامتو خوندم اینقد دلم خواست باز بتونم با خدا حرف بزنم ولی یه ...

هیچوقت دیر نیس شاید قراره به بهترش برسی

شاید منتظره ببینه بازم صداش میکنی میخواد ببینه چقد دوسش داری

بهش بگو که خیلی شکستی...