میخواستم روزه و نماز از این به بعد شروع کنم و ترک نکنم آنقدر هی فضا و کفاره و اینا شنیدم اصلا حالم بده فهمیدم این همه باید قضا به جا بیارم کاش میشد توبه کرد از الان ادامه داد 😭😭😭💔
اره ولی حساب شده میشه 210 روزه قضا کفاره نمیدونم ولی حساب کردم شد 670 میلیون تقریبا کی میتونه بده آخ ...
عزیزم حالا نمیخواد اینجوری جساب کتاب کنی اینجوری کار شیطان.. نمازهای قضات که راحته با هر نماز واجبی یک نماز قضا هم بجا بیار، تو حرکت کن بخشیده شدنش باخداس.. بقیه چیزا هم همینطور ،کم کم در حد توان... نزار شیطان بااین چیز مسخره دنیا و اخرتت رو بگیره عزیزم
ببین این شیوه ی فکری مال افراطیاستااا من گفته باشم ازاول بخوای انقدر سختگیرانه شروع کنی وسط راه خسته ...
از این به بعد مو حتما میخونم بعد چیکار کنم آخه نمیدونم چکه عذاب وجدان دارم همش بعضی وقتا بهم عذاب وجدان شدید میگیرم حتی در مورد حجاب من مانتو بلند میپوشم و عبا و مانتو بلند سال میپوشم یکم موهام بیرون شاید آرایش هم معمولی
عزیزم حالا نمیخواد اینجوری جساب کتاب کنی اینجوری کار شیطان.. نمازهای قضات که راحته با هر نماز واجبی ...
اره بهم گفتن در روز دوبار دوبار نماز و بخونم ولی بالاخره باید به جا بنویسم که حساب کنم یا کفاره و قضا و اینا رو گفتم نمیدونم
قربونت برم عزیز دلم از این به بعد حتما نماز هامو میخونم روزه هم میگیرم هر وقت تونستم فضای روزه هم میگیرم ایشالا شروع کنم روزانه و واجب ها رو قضا ها رو هر وقت تونستم انجام میدم ایشالا بتونم مرسی عشقم 💕💕🥲🥺♥️♥️
اره بهم گفتن در روز دوبار دوبار نماز و بخونم ولی بالاخره باید به جا بنویسم که حساب کنم یا کفاره و قض ...
نمیخواد عزیزم بنویسی که وسواسی بشی و اذیت... بخون بره فقط🥰اونی که باید حساب کتاب کنه خودش میکنه و مینویسه تو نگرانش نباش🥰🥰 چقدرم خدا دوستت داره که اینجور حسی بهت داده که سعی در جبرانی،خوش به سعادتت