2777
2789
ی بار زدی یا چندبار ؟ وای منم به شوهرم گفتم اونم هی منتظرِ ولی باز هی بهش میگم شایدم نشه ...ولی باز ...

دو بار 

ولی فرداش رفتم ازمایش منفی شد

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
از نزدیک عکسشو نداشتم ولی ببین نوشته هم حتی اماده کرده بودم درکنارش دادم به شوهرم😐😐😐بیچاره اونم ذ ...

اخیییی عزیزم چقدر سخت

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوبار ميزارم هاله ميفته امروز بعد يه ساعت اما جمعه اون هفته ٢ساعت شده بود ٤ خرداد موعودمه

اخی پس شمام مثل من منتظرین

خییییلی سخت بود

بخدا منم نباشم افسردگی میگیرم چون اینجوری که هاله میندازه ادم خیلی امیدوار میشه باز وقتی منفیِ دیگه کلا ادم میگه نیستم و تمام

اره دلم مبخناد برم ازمايش 

وای منم همینطورم.ولی خب خرج اضافه س میترسم برم بتا کم باشه بگه دوباره بیا.من دوماهه هشتم میشم حالا تا پنج روز دیگه هم صبر میکنم

بخدا منم نباشم افسردگی میگیرم چون اینجوری که هاله میندازه ادم خیلی امیدوار میشه باز وقتی منفیِ دیگه ...

بیخیال خواهری منکه از اونموقع به بعد خودمو زدم به بیخیالی انشاالله که زودتر دامن همه منتظرا سبز میشه💖

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
بیخیال خواهری منکه از اونموقع به بعد خودمو زدم به بیخیالی انشاالله که زودتر دامن همه منتظرا سبز میشه ...

انشالله عزیزم .انشالله خودتم همین ماه خبر مادرشدنتو بدی عزیزم

منم شايد شنبه برم هزينش چنده؟؟

نمیدونم والا .اره شما شنبه بری دیگه جواب مبگیری چون فردا موعدته .منم میزارم از موعدم بگذره

انشالله عزیزم .انشالله خودتم همین ماه خبر مادرشدنتو بدی عزیزم

ممنون عزیزم همچنین شما❤❤❤😙😙😙😙

منم شايد شنبه برم هزينش چنده؟؟

من دو ماه پیش رفتم بیمارستان با دفترچه ۱۲ شد