سیمین69 مدیر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 عنوان خانما باردارم ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 67 پست بین پنجم تا هشتم خرداد موعدمه بی بی چک میزنم ولی بعد دو ساعت اینجوری میشه فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه..... 1397/03/03 | 00:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 ی بار زدی یا چندبار ؟ وای منم به شوهرم گفتم اونم هی منتظرِ ولی باز هی بهش میگم شایدم نشه ...ولی باز ... دو بار ولی فرداش رفتم ازمایش منفی شد 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سیمین69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 از نزدیک عکسشو نداشتم ولی ببین نوشته هم حتی اماده کرده بودم درکنارش دادم به شوهرم😐😐😐بیچاره اونم ذ ... اخیییی عزیزم چقدر سخت فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
farzaneh_mz عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 منم دوبار ميزارم هاله ميفته امروز بعد يه ساعت اما جمعه اون هفته ٢ساعت شده بود ٤ خرداد موعودمه
سیمین69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 منم دوبار ميزارم هاله ميفته امروز بعد يه ساعت اما جمعه اون هفته ٢ساعت شده بود ٤ خرداد موعودمه اخی پس شمام مثل من منتظرین فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 اخیییی عزیزم چقدر سخت خییییلی سخت بود 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سیمین69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 خییییلی سخت بود بخدا منم نباشم افسردگی میگیرم چون اینجوری که هاله میندازه ادم خیلی امیدوار میشه باز وقتی منفیِ دیگه کلا ادم میگه نیستم و تمام فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
سیمین69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 اره دلم مبخناد برم ازمايش وای منم همینطورم.ولی خب خرج اضافه س میترسم برم بتا کم باشه بگه دوباره بیا.من دوماهه هشتم میشم حالا تا پنج روز دیگه هم صبر میکنم فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 بخدا منم نباشم افسردگی میگیرم چون اینجوری که هاله میندازه ادم خیلی امیدوار میشه باز وقتی منفیِ دیگه ... بیخیال خواهری منکه از اونموقع به بعد خودمو زدم به بیخیالی انشاالله که زودتر دامن همه منتظرا سبز میشه💖 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سیمین69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 بیخیال خواهری منکه از اونموقع به بعد خودمو زدم به بیخیالی انشاالله که زودتر دامن همه منتظرا سبز میشه ... انشالله عزیزم .انشالله خودتم همین ماه خبر مادرشدنتو بدی عزیزم فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
farzaneh_mz عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 وای منم همینطورم.ولی خب خرج اضافه س میترسم برم بتا کم باشه بگه دوباره بیا.من دوماهه هشتم میشم حالا ت ... منم شايد شنبه برمهزينش چنده؟؟
سیمین69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2404 منم شايد شنبه برم هزينش چنده؟؟ نمیدونم والا .اره شما شنبه بری دیگه جواب مبگیری چون فردا موعدته .منم میزارم از موعدم بگذره فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 انشالله عزیزم .انشالله خودتم همین ماه خبر مادرشدنتو بدی عزیزم ممنون عزیزم همچنین شما❤❤❤😙😙😙😙 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
meliiisaa عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 4540 منم شايد شنبه برم هزينش چنده؟؟ من دو ماه پیش رفتم بیمارستان با دفترچه ۱۲ شد 💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
farzaneh_mz عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 758 نمیدونم والا .اره شما شنبه بری دیگه جواب مبگیری چون فردا موعدته .منم میزارم از موعدم بگذره جمعه موعودمه