2777
2789
وای ازشانس بدمم اینجا غریبم هیچ جا رو ندارم حداقل روزا برم اونجا سرم.گرم شه یادم بره .شبانه روز تو ن ...

آخ آخ نکن اینکارو همین باعث میشه که فکرت کلا مشغول باشه😐😐😐اگه بتونی خودتو الکی مشغول کنی که به فکرش نیوفتی خیلی خوبه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعده دو ساعت که جوابش درست نمیشه خواهری😐

واسه خودم همینجوری بود،یه هفته قبل موعد بعد دو ساعت هاله خیلی کم رنگی دیدم فرداش بهتر شد تا نزدیکای موعد که بازم هاله بود ولی فوری ظاهر میشد

واسه خودم همینجوری بود،یه هفته قبل موعد بعد دو ساعت هاله خیلی کم رنگی دیدم فرداش بهتر شد تا نزدیکای ...

ولی بره منم دو ماه پیش دقیقا اینجوری بود بعده یه ساعت و باردار نبودم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
واسه خودم همینجوری بود،یه هفته قبل موعد بعد دو ساعت هاله خیلی کم رنگی دیدم فرداش بهتر شد تا نزدیکای ...

خدا خیرت بده کاش منم مثل شما باردار باشم .اگه منفی بود دیگه حداقل ادم میدونست باردار نیست ولی الان که هاله میوفته خیلی امیدوار شدم حسابی میخوره تو ذوقم اگه نباشم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
ولی بره منم دو ماه پیش دقیقا اینجوری بود بعده یه ساعت و باردار نبودم

داری عکسای بی بی چکتو ؟ ی بار اینجور شدی ؟ یا کلا چندبارم میزدی اینجور بود ؟

واسه همین از استاتر پرسیدم که هر دفعه اینجوری میشه یا فقط یه بار زدی به جواب یکبار نمیشه اعتماد کرد

من ازسی ام تا الان هرچی میزنم هاله داره

داری عکسای بی بی چکتو ؟ ی بار اینجور شدی ؟ یا کلا چندبارم میزدی اینجور بود ؟

اره دارم صبر کن پیداش کنم 

من حتی باور کرده بودم که حامله ام شوهرمم سوپرایز کردم براش نامه نوشتم ولی بعد خورد تو ذوقم

اره دارم صبر کن پیداش کنم  من حتی باور کرده بودم که حامله ام شوهرمم سوپرایز کردم براش نامه نوش ...

ی بار زدی یا چندبار ؟ وای منم به شوهرم گفتم اونم هی منتظرِ ولی باز هی بهش میگم شایدم نشه ...ولی باز ته دلم خیلی امیددارم

از نزدیک عکسشو نداشتم ولی ببین نوشته هم حتی اماده کرده بودم درکنارش دادم به شوهرم😐😐😐بیچاره اونم ذوق کرده بود