2777
2789
اخه چند تا گذاشتم الان چهار روزِ هر روز همینطور میشه

میدونم در تلاطم هستی تا بدونی بارداری یا نه ولی بنظرم صبر کن روز موعدت بگذره تا به نتیجه مطلوب تری برسی❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا بی بی چک زدی؟ واسه من یه هفته قبل موعد هاله مینداخت

چهارتا تو چهار روز پشت سر هم همه همینجور شدن هاله واضح انداختن

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
میدونم در تلاطم هستی تا بدونی بارداری یا نه ولی بنظرم صبر کن روز موعدت بگذره تا به نتیجه مطلوب تری ب ...

اره بخدا دیوانه شدم.کار و زندگی ندارم دیگه همش تو فکرشم بقران 

اره بخدا دیوانه شدم.کار و زندگی ندارم دیگه همش تو فکرشم بقران 

باید خودتو بزنی به بیخیالی چون استرس میگیری و همین باعث میشه که ادم بیشتر انتظار نی نی بکشه😐😐

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
صد در صد بارداری  مبارکه

اخه بعده دو ساعت که جوابش درست نمیشه خواهری😐

وای جدی میگی ؟ اخه بعد دوساعت انداخته مشکلی نداره ؟

هاله اش بعد اینکه خشک بشه مشخص تر میشه .... اگه همون ده دقیقه اولم با دقت نگاه کنی هاله رو میبینی ولی کمرنگتر از عکسی که گذاشته ،خشک که بشه پر رنگ میشه

باید خودتو بزنی به بیخیالی چون استرس میگیری و همین باعث میشه که ادم بیشتر انتظار نی نی بکشه😐😐

وای ازشانس بدمم اینجا غریبم هیچ جا رو ندارم حداقل روزا برم اونجا سرم.گرم شه یادم بره .شبانه روز تو نت و... مبگردم سرچ میکنم راجع به بارداری و بی بی چک و.... روانی شدم

هاله اش بعد اینکه خشک بشه مشخص تر میشه .... اگه همون ده دقیقه اولم با دقت نگاه کنی هاله رو میبینی ول ...

اره مثلا امروز تا زدم هاله بود ولی سفید بود ولی که گذشت دیگه به صورتی زد