2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره

دمیترون ضرر داره عزیزم

دکترم گفتش که دیگه هیچکس واسه بیمار باردارش تجویز نمیکنه، اجازه تجویز ندارن اصلا

باعث بعضی از نقص ها میشه مثه شکاف لب

منم تهوع شدید داشتم

تو سایتم بقیه مامانا گفتن اینو شنیدن

نخور عزیزم

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

دمیترون ضرر داره عزیزمدکترم گفتش که دیگه هیچکس واسه بیمار باردارش تجویز نمیکنه، اجازه تجویز ندارن اص ...

وای جدی میگی من امروز رفتم فوق تخصص زنان اینو داد دیگه امیدم به اینه ی شربتم داد واسه تهوع پرو متازین این چطوره

وای جدی میگی من امروز رفتم فوق تخصص زنان اینو داد دیگه امیدم به اینه ی شربتم داد واسه تهوع پرو متازی ...

شربت رو نشنیدم عزیزم

ولی قرص دمیترون اینو گفت

اصلا نمی ارزه بخدا

منم از حالت تهوع زیاد گریه میکردم، ضعف میکردم نمیتونستم تکون بخورم ولی دیگه تحمل کردم

اخرای ۳ ماه دیگه تموم میشه کم کم

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

مرسی گلم که گفتی تازه ی هفته دیگه دوماه تموم میشه🥲

فدات عزیزم انشالله بارداری راحت و سلامتی داشته باشی ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز