الماسیاقوت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 5794 عنوان قرص دمیترون 60 بازدید | 15 پست بهتره قبل از غذا بخورم یا بعد دیروز | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلاجونیم عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 43 برای حالت تهو هست با غذا بخور گاهی ضعیف و رنگ پریده گاهی قوی و پر نور، ماه معنی انسان بودن را میفهمد
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23958 بارداری؟ من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...
الماسیاقوت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 5794 خیلی خواب اوره و گیج میکنه عیب نداره فقط این حالت تهوع لعنتی بره
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23958 اره دمیترون ضرر داره عزیزمدکترم گفتش که دیگه هیچکس واسه بیمار باردارش تجویز نمیکنه، اجازه تجویز ندارن اصلاباعث بعضی از نقص ها میشه مثه شکاف لبمنم تهوع شدید داشتمتو سایتم بقیه مامانا گفتن اینو شنیدننخور عزیزم من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...
الماسیاقوت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 5794 دمیترون ضرر داره عزیزمدکترم گفتش که دیگه هیچکس واسه بیمار باردارش تجویز نمیکنه، اجازه تجویز ندارن اص ... وای جدی میگی من امروز رفتم فوق تخصص زنان اینو داد دیگه امیدم به اینه ی شربتم داد واسه تهوع پرو متازین این چطوره
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23958 وای جدی میگی من امروز رفتم فوق تخصص زنان اینو داد دیگه امیدم به اینه ی شربتم داد واسه تهوع پرو متازی ... شربت رو نشنیدم عزیزمولی قرص دمیترون اینو گفت اصلا نمی ارزه بخدا منم از حالت تهوع زیاد گریه میکردم، ضعف میکردم نمیتونستم تکون بخورم ولی دیگه تحمل کردم اخرای ۳ ماه دیگه تموم میشه کم کم من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...
الماسیاقوت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 5794 شربت رو نشنیدم عزیزمولی قرص دمیترون اینو گفت اصلا نمی ارزه بخدا منم از حالت تهوع زیاد گریه میکردم، ض ... مرسی گلم که گفتی تازه ی هفته دیگه دوماه تموم میشه🥲
دلبررر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 23958 مرسی گلم که گفتی تازه ی هفته دیگه دوماه تموم میشه🥲 فدات عزیزم انشالله بارداری راحت و سلامتی داشته باشی ❤️ من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...