2777
2789
عنوان

کاربر_00ling_xiaoyu00_بدو کار میدارمت

267 بازدید | 32 پست

سلام عزیزم

اولا اینکه چلا اسمت اینقدر سخته😥 مردم تا اسمتو بتایپم اخه جایو نداشتم که کپی پیست کنم

دومن من نتونستم اخرین کامنتتو توی اون پستها بخونم چون اون تاپیک تعطیل شده

الانم هرچی سعی کردم از داخل اعلانها بهت درخواست دوستی بدم نتونستم 

پی ویتم ندارم

بگو ببینم تو زهرای خودمی؟؟؟؟ 

که بچه ها دعوام کردن تو طرفمو گرفتی؟ 

اگه نه از کجا منو میشناسی؟؟!؟! 

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 

😂😂😂😂😂 بیا ک یوسف گم گشدت پیدا شده 

برای مامان شدنم میشه یه صلوات بفرستین😭خییییییییییییلی دوست دارم تیکر بارداریمو بزنم😔  هرماه فک میکنم حامله ام سخت ترین لحظه اونجاییه که تا حس میکنم حامله ام پریود میشم 😢😢😢 .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیست 😎 بیشتر نمیتونم بگم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

😂😂😂😂😂 بیا ک یوسف گم گشدت پیدا شده 

برات صلوات فرستادم عزیز

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
زهرا بیا😂

شبنم خاله شدی؟ 😃 بهت نمیاد😂 ایشاله سلامت بیاد نفس خاله شبنمش😘😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

برات صلوات فرستادم عزیز

وااای یعنی عاشقتم 

برای مامان شدنم میشه یه صلوات بفرستین😭خییییییییییییلی دوست دارم تیکر بارداریمو بزنم😔  هرماه فک میکنم حامله ام سخت ترین لحظه اونجاییه که تا حس میکنم حامله ام پریود میشم 😢😢😢 .
نیلای عاشقتما همه جا هستی

😆😆😂ارادت 

بیکارم والو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوستشم تلفظ اسمش میشه شیایو نه زهرا نیست.مطمئن باش.ولی نمیگم کی هست شاید دوست نداشته باشه بدونی ...

ببین اومد یا هرجا دیدی بگو بهم پیام بده

بگو ایمانا در به در دنبالته

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟