2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بابت پارتنرو خواستگارم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 84 پست
من موندم اون که خودشیفته اس به کنار طبیعیه شمارو در حد خودش نبینه و کمتر ببینتت ولی اینکه شما هم خود ...

نه من خودمو بالا میبینم نه اون همش میگه تو از من سرتری و نعجزه ی زندگیمی فرشته ی نجاتمی سجده کرد به پام توودخواستگاری گفت من تاابد شاکرپروردکارمم ک بهترین زنو بهم داده هی تعریف وقربون صدقه وابرازعشق وعلاقه ولی میگه ندارم واسه همین نمیتونم دین ب گردنم بندازم هرموقع داشتم همه چیمو فدات میکنم نیازی میگه ب تعهد وامضا نیست🥺💔😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفت اگر خرجی من برات کمه برو سرکار خرج خودتو بده بهم کمک کن گفتم بهش من توو خونه انلاین شلپ دارم بخو ...

اصلا و ابدا قبوللل نکن .تو ازدواج یا کسی که بچه داره چه زن چه مرد .هیچ وقت همسرش اولویت نمیشه..روی پای خودت وایستا برو سرکار ...پدرشخ درسته باید از نظر مالی ساپورتش کنه .اما تو هم عقل کن پا نزار تو مسیری که میدونی خودت باید خرج خودتو مدام بدی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بله دقیقا مپافقم و چون ازدواج دومه میگه باید بسوزمو بسازم چون ازدواج دوممه

پس برو تاپیک قبلشو که عنوانش خاستگاره رو بخون و بیشتر حرص بخور از دستش

مرده گفته برو کار کن خرج خودتو بده

کاربرا هم هرچقدر گفتن این خوب نیست باز نشسته به دفاع کردن

اسی با این کار عزت خودشو از بین میببره

اصلا و ابدا قبوللل نکن .تو ازدواج یا کسی که بچه داره چه زن چه مرد .هیچ وقت همسرش اولویت نمیشه..روی پ ...

مخصوصا اینکه زن بعد پنجاه سالگی نه بدنش کشش کار کردن داره نه اعصاب

چند سال دیگه نتونه کار کنه مرده میگه از اول گفته بودم خودت باید کار کنی

مخصوصا اینکه زن بعد پنجاه سالگی نه بدنش کشش کار کردن داره نه اعصابچند سال دیگه نتونه کار کنه مرده می ...

دقیقااااااااااا ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه من خودمو بالا میبینم نه اون همش میگه تو از من سرتری و نعجزه ی زندگیمی فرشته ی نجاتمی سجده کرد به ...

عزیزم اگه کم نمی دیدت نمی گفت فقط شاخه گل رز؟؟ مگه میشه ادم بخواد چیز گرانبها داشته باشه و بگه با یه شاخه گل رز این خونه رو میخوام بهم بدین؟ یا این ماشینو با یه شاخه گل رز بهم بدین؟؟؟ حرف مفت باد هواس مردا اگه یکیو دوسداشته باشن توی عمل نشون میدن نه با حرف پوچ...

چطور داره هرماه از حقوقش بده به پسرش ولی زورش میاد همونو بابت مهریه به زنش کم کم بده؟؟؟ چون نمیخاد بهت بده زن رو میخاد اذیت کنه که نونتم سخت بتونی بخوری

زنشم اونقد عذاب داده که گفته مهرم حلال جونم ازاد . خبر داری هزینه گذراندن زندگی ماهانه چقدر میشه؟؟؟ با همون ۴۰ میلیون هم نمیشه زندگی گذروند هر کیلو گوشت میدونی چنده؟؟؟؟ مرغ؟؟؟؟ تازه میخاد نصف این پولم به پسرش بده...

دخترجان بخودت بیا و بعدا از خدا شاکی نشو که چرا ازدواج دومتم بد کرد بختتو سیاه کرد چون چشاتو گرفتی گوشاتم گرفتی که حقیقتو باور نکنی لطفا برو روانشناس و ایشون داره از خلا عاطفیت سواستفاده میکنه.

ایشون بت اعتماد نداره چون اخلاق و ذات خودشو میشناسه و شما داری بهش اعتماد میکنی مثل روز برام روشنه تهش میگه چند میلیونم بهم بده تا راضی شم طلاقت بدم اگه روزیم خواستی این اشتباهو کنی حتما وکالت بلاعزل طلاقو بگیر

نه من خودمو بالا میبینم نه اون همش میگه تو از من سرتری و نعجزه ی زندگیمی فرشته ی نجاتمی سجده کرد به ...

آره حتما نیازی به تعهد و امضا نیست 🤣🤣🤣اولی رو که مهریه نداده .دومی رو هم میخواد بی مهریه بگیره ببره بشه کلفت خونه ش ..بعدم که حرف زد .بگه خب من که گفتم نیازی به تعهد و محضر نیست و به شاخه گل کافیه

مردی که از الان موس موس میکنه برات و فیلم بازی میکنه فردا روز خرش از پل گذشت .تا حرف بزنی میگه همینه که هست دیدی و اومدی جلو ..تو هم که نمیخوای مهر طلاق دوم بخوره تو شناسنامه ت میسوزی و میسازی

اون پسری که من تعریفشو شنیدم میگه بیا مفتی زنم شو خرجمم تو بده واسه هرچیزی یه بهونه میاره

دیده تو خیلی خاطرشو می خوای . فکر کرده خبریه

ردش کن بره

حتما لینک زیر رو باز کنید و کلیپ رو ببینید : B2n.ir/pz7002

پس برو تاپیک قبلشو که عنوانش خاستگاره رو بخون و بیشتر حرص بخور از دستشمرده گفته برو کار کن خرج خودتو ...

نه حرص نمیخورم زندگیه خودشه صرفا خواهرانه راهنمایش میکنیم که در آینده از سرنوشت و خدا شاکی نشه که سیاه بختش کردن اون روز یادش میاد که عه اینهمه ادم بهم گفتنا و من بی اعتنایی کردم پس خودم خودمو سیاه بخت کردم نه خدا و سرنوشت

ماشالله سنشم کم نیستباز نمیدونم چرا مقاومت میکنه

متاسفانه احساساتیه و اونم خوب شناختتش که این خلا عاطفی رو داره و داره قشنگ سواستفاده میکنه خرش که از پل بگذره با یه تیپا از خونه پرتش میکنه بیرون.. صرفا دوتا اسم می افته توی شناسنامش

هی بگو مگه اسی قبول میکنهبرو تاپیکی که راجب خاستگار زده و همه گفتن ردش کنو بخون حرص بخور

منم باشم . ببینم یه دختر اینقدر خاطرمو می خواد . سئو استفاده می کنم . میگم خرج مو بده . مهریه نمیدم

دوسش داری . پنهانی خودش نفهمه .

حتما لینک زیر رو باز کنید و کلیپ رو ببینید : B2n.ir/pz7002