2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بابت پارتنرو خواستگارم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 84 پست
اتفاقا بهش گفتم من ک هرگز بمیرمم ازت نمیگیرم تنها دلخوشیه باید یه مبلغی توو عقدنامه باشه پس هرموقع د ...

این مرد زندگی نیست

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14
اتفاقا بهش گفتم من ک هرگز بمیرمم ازت نمیگیرم تنها دلخوشیه باید یه مبلغی توو عقدنامه باشه پس هرموقع د ...

این حرفای چندش رو بزار کنار خودت برای خودت تصمیم بگیر

ینی چی ک 14 سکه هم نمیخاد بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تجربه ثابت کرده اینی که از الان اینجوری میکنه پسفردا سر هرچیزی میخواد فقط حرف خودشو به کرسی بشونه

۱۴ سکه چیزی نیست که بخواد ادا هم بیاد

وا این مرده چیش خوبه پس😐

هیچییششش

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اگه اسی با این شرایط قبولش کرده و فقط مشکلش قبول نکردن ۱۴ سکه اس مطمئن باش چند روز دیگه همونم نمیخوا ...

همون واللههعهع

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

وا این مرده چیش خوبه پس😐

زبون بازیش و خام کردنش و طبق تاپیک قبلی یجایی از بازیگری خسته شده و خود واقعیشو نشون داده ولی استارتر چشاشو بسته گوشاشو محکم گرفته که قبول نکنه و خودشو گول میزنه که نه الکی گفته

زبون بازیش و خام کردنش و طبق تاپیک قبلی یجایی از بازیگری خسته شده و خود واقعیشو نشون داده ولی استارت ...

اینو انتخاب کنه پسفردا میاد مثل خیلیا میگه از ازدواج دومم ناراضیم

باز صد رحمت به اولی

من موندم اون که خودشیفته اس به کنار طبیعیه شمارو در حد خودش نبینه و کمتر ببینتت ولی اینکه شما هم خودتو اینقد کم میبینی جای سواله

تاپیک قبلی تم ..خوندم .میگه خودت برو سرکاررررر .پول ندارم .هم مهریه زن سابقش و داره میده هم بچه بزرگ ...

گفت اگر خرجی من برات کمه برو سرکار خرج خودتو بده بهم کمک کن گفتم بهش من توو خونه انلاین شلپ دارم بخوام خودم میرم سرکارتو نگوبهم یعتی چی بی غیرتیه یک مرده نه مهرییه نمیده دوپنجم حقوقشو کفت واسه خودمو پسرم وسه پنجم مال تو وزندگی مشترک حالامیگه ازخرج خودم میزنم همرومیدم به پسرم میگم بهش تومیگی سه پنجم مال من وزندگی مشترک خب قطعا ازخرجت بزنی دقیقا میای ازهمین سه پمجم برمیداری وپسرت ۱۰ سالشه چرااخه خودتو داغون کنی اون پسرش توو نازونعمته نادربزرگ پدربزرگش مایه دارن دارن بهش میرسن تو ک حقوقت انقدرمه چراباید ۱۵ ت تا۲۰ت خرج اون کنی میگه فقط تا ۱۸ سالگیش من میدونم بزرگ شه بازم خرجش میکنه نه من خودمو مجردمیدونم ازدواج سابقمم یک ریال نهریه نگرفتم والا فقط برای دلخوشی واحتیاط کفتم یا تصف خونه یا ۱۴ سکه من میخوای کفتم امضابدم ازت نمیگیرم مگراینک کتکم بزتی ولم کنی بری خیانت کنی گفت بااینحال نه من تعهدمالی نمیدم وزن سابقمم مهریشوبخشیدمدیونشم نمیخوام مدیون توام بشم ندارم ک بدم جیزی ک داشته باشمو نهرمیدم اونم ۱۴شاخه گل رزهست