کسی که اون همه عاشقم بود وحرفهای قشنگ میزد خوش برخوردوخوش اخلاق وخنده رو بود میگفت جونمم میدم قبل نامزدی ۱۴ سکه طلارو نپذیرفت گفت فقط گل رز و عاشقی ربطی ب مسائل مالی نداره وهرگز این تعهد رونمیتونم بدم چون دین گردنمه وباید پرداخت کنم ومن توانشو ندارم این چندماه واقعا دلبسته ش شدم عالی بود اخه دیگه ۱۴ سکه چیه ک نمیپدیره میگه عشق منو باپول قیاس نکن خدایا چه کنم🥺💔😔
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
اگه اسی با این شرایط قبولش کرده و فقط مشکلش قبول نکردن ۱۴ سکه اس مطمئن باش چند روز دیگه همونم نمیخواد میگه فقط بیا منو بگیر😑 و اینجاست که مرتیکه کامل سوار میشه
اگه اسی با این شرایط قبولش کرده و فقط مشکلش قبول نکردن ۱۴ سکه اس مطمئن باش چند روز دیگه همونم نمیخوا ...
همون واللههعهع
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
زبون بازیش و خام کردنش و طبق تاپیک قبلی یجایی از بازیگری خسته شده و خود واقعیشو نشون داده ولی استارتر چشاشو بسته گوشاشو محکم گرفته که قبول نکنه و خودشو گول میزنه که نه الکی گفته