2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بابت پارتنرو خواستگارم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 84 پست
باز دم شما گرم الکی از همجنست دفاع نمیکنی

این همجنس (پسر نیست) گرگه بی شرف اخه مرد ا از احساسات یه دختر اینجوری سواستفاده میکنه ؟

نمی خوام سخنرانی کنم ولی آخر نامردیه

این دوست مون ینی از خانواده شم حرف شنوی نداره .

نمی دونم (عین.شین.قاف ) اینطوری آدم کور میکنه آ

حتما لینک زیر رو باز کنید و کلیپ رو ببینید : B2n.ir/pz7002

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بگی با این همه اذیتی که تو رابطه با این شخص شدی چرا تموم نمیکنی و این ادم رو از زندگیت حذف نمیکنی ؟

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

دختر خوب ناراحت نشیا

ولی چه مشکلی داری که تحت هرررر شرایطی میخای که ازدواج کنی؟

فقط میخای با یک مرد هم خونه بشی؟؟؟

بابا بیا برو بقیه مردها رو ببین چه کارها و بریز بپاشایی نمیکنن که بله رو بگیرن ، حالا بعدش چی درمیان...

این که از همین اول خودشو نشون داده؟؟؟

پولدار بودن به پول دار بودن نیستا

به دلدار بودنه

میتونست خیلی قشنگ تر و محترمانه تر باهات برخورد کنه و دلگرمت کنه

بازم ناراحت نشیا

ولی با امضای این ازدواج ، سند بدبختیت رو امضا کردی!

مث دوس پسر منمیگه اگر عاشقمی ثابت کن تو یه خونه با مادر پدرم زندگی کن😂😂😂😂😂😂

تو که تو یکی از تاپیکا که استارتر میگفت مادر شوهرم میگه بیاید نزدیک من .شاکی بودی که رحم و مروتتون کجاا رفته .مگه چی میشهههه..حالا خودت داری میگی عمرا پسر بچه ننه 🤣🤣🤣😏😏برا خودت آخ و جیزههه برای مردم خوبه کنار مادر شوهر بودن ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

پس یعنی از همون اول شک داره که بخواد با تو بمونه وگرنه کسی که فکر کنه تا ابد میخواد کنارت باشه هزار ...

او میترسه ونگرانه بخاطر وضعیت مالی که براش پیش اومده عین همسر سابقش ولش کنمو برم

متاسفانه احساساتیه و اونم خوب شناختتش که این خلا عاطفی رو داره و داره قشنگ سواستفاده میکنه خرش که از ...

خلاء عاطفی چیه آخه خیر ندارم عزیزم من یه مرد باخدا باایمان باشخصیت خوش اخلاق خوش برخورد خوش رفتار خوب و مهربون و اهل دل م یخدام مثل هنه که عاشقم باشه وزبونی ورفتاری وعملی نشون بده منم دلخورم که چرا میگه ازالان نمیخوام تعهد بدم من مگ گفتم میخوام هرجورشده باهلش ازدواج کنم که هنه گارد گرفتن گفتم چون اینجوری راجبه مهریه ونفقه ی زن میگه بیتهایت ازش دلخورم هی میگه خوشبختت میکنم توکلت به خداباشه من تاابد کتارتم و چندسال دیگ هرچی داشتم ب اسمت میکنم ولی الان نه منم واقعا حالم بد وناخوشه که چدااعتماد نمیکنه وبه نظرش میخدان نثل زن سابقش توو بی پولیش ولش کنم برم که مهریه رواینطور میگه یامیگه حقوقم کمه توام کمک باش خرجی شخصی خودتو کمک کن و...من میگم تو نگو خودم میدونم گفتن تو درست نیست چی بگم والا خواهر دلم گرفته🥺