2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بابت پارتنرو خواستگارم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 84 پست
پس برو تاپیک قبلشو که عنوانش خاستگاره رو بخون و بیشتر حرص بخور از دستشمرده گفته برو کار کن خرج خودتو ...

من عزتم والاترینه من دارم خوبیهاشو میگم واقع بینم بدیهاشم دارم میگم پس چرا دلخورمو دلم ازش گرفته

من یه مرد باخدا باایمان باشخصیت خوش اخلاق خوش برخورد خوش رفتار خوب و مهربون و اهل دل م یخدام مثل هنه که عاشقم باشه وزبونی ورفتاری وعملی نشون بده منم دلخورم که چرا میگه ازالان نمیخوام تعهد بدم من مگ گفتم میخوام هرجورشده باهلش ازدواج کنم که هنه گارد گرفتن گفتم چون اینجوری راجبه مهریه ونفقه ی زن میگه بیتهایت ازش دلخورم هی میگه خوشبختت میکنم توکلت به خداباشه من تاابد کتارتم و چندسال دیگ هرچی داشتم ب اسمت میکنم ولی الان نه منم واقعا حالم بد وناخوشه که چدااعتماد نمیکنه وبه نظرش میخدان نثل زن سابقش توو بی پولیش ولش کنم برم که مهریه رواینطور میگه یامیگه حقوقم کمه توام کمک باش خرجی شخصی خودتو کمک کن و...من میگم تو نگو خودم میدونم گفتن تو درست نیست چی بگم والا خواهر واسه همینها دلم گرفته🥺

عاشق شنیدن همین حرفایی پس

کیه که عاشق خوبیها ونحبت ها وحرفهای قشنگ وابرازعشق وعلاقه ی طرف نقابلش نباشه آخه ؟!!!!مهم اینه توو عنل هم ثابت کنه واسه همین ازش دلخورم میگه جونمو میدم اما الان هیچی ندارم هرموقع داراشدم تعهدمالی میدم ونمیتونم ارالان تعهد مالی بدم همش میترس نگرانه منم نثل همسرسابقش ولش کنم برن ازاین دلخورم میگم تعهد چندسال دیگت ب چ دردمن میخوره الان توو عقدنانه باید تعهد مالی بدی اکرعاشقمی نشون بده ثابت کن من ک همه جوره مالی باهات راه اومدم میگه عشق وبا مطائل نالی قاطی نکن 😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا مگه می خواست پرداخت کنه که بهم زد خدایش ۱۴ سکه دیگه الان کمترین مهریه هستش

بهم نزده هی داره میگه عشق وباپول فاطی نکن الان ندارم تعهد نالی بدم هرموقع داشتم چشمو ..من میگم ازالان باید توو عقدنانه بنویسی من ک ازت نمیخوام باید قید بشه میکه اومدیمو خواستی و...یا مثل همسرسابقم ولم کردی ورفتی میگم چطور بهم اعتماد نداری من بهت اعتماد کنم آخه برای هرچیزی کلی جواب داره ازخودش

اگه اسی با این شرایط قبولش کرده و فقط مشکلش قبول نکردن ۱۴ سکه اس مطمئن باش چند روز دیگه همونم نمیخوا ...

نه عزیزم کجا قبول کردم این حرفها چیه اون گفت حقوقن انقدره اگر خرج شخصیت بالاتره برو کارکن خرج شخصیتو بده کمکم باش من گفتم وظبفه توئه خرج منو بدی خودم بخوام میرم سرکارنخوام نمیرم توحق نداری بگی غیرت داشته باش دیگ نکفت گفت باشه چشم مهریه رم میگه من هرموقع داراشدم ب اسمت میرنم ملک وخونه وناشین وزمین الان ندارم هیچ تعهدمالی ننیدن امضا نمیکنم بعدچندناه تازه صحبت این چیزاشد تاحالا ک این حربها نبکد منو ب خودش دلبسته کرده حالا داره اینهارومیگه😔

چند گزینه به ذهن میرسه . دحتر قصه ما نگزان جهبریه ش هست

۲ . فکرش اینه از این گرگ جدا بشه دیگه شوهر گیرش نمیاو

۳.واقعا دیوونه وار این روانی رو دوست داره موقع

۴.هیچ کس مث این دو نفر همو دوست نداشتن تا اینکه پسره رفت شهره و یه چیزی باید رتبطه اربتب و برده تی رو دوست بز،و،،

۵. کسی گزینه خواسی به ذهنش میرسه بگه

۶. شما بگی ز ۴

حتما لینک زیر رو باز کنید و کلیپ رو ببینید : B2n.ir/pz7002

کیه که عاشق خوبیها ونحبت ها وحرفهای قشنگ وابرازعشق وعلاقه ی طرف نقابلش نباشه آخه ؟!!!!مهم اینه توو ع ...

افرین

بگو پس تو چطوری عشقتو نشون میدی فقط با حرف میشه بنظر خودت؟

چجوری عاشقیه ۱۴ سکه رو قبول نمیکنه ۱۴ سکه که دیگه چیزی نیست

بنظرم این میخواد حرف خودشو به کرسی بشونه که بعد جلو زن سابقش پز بده بگه اره تو رفتی منم رفتم یکیو پیدا کردم مفت بیاد زنم شه و کاری کنم تو سوئیتم زندگی کنه !!!

پخ بزرگی هستم و فلان