2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان احتمالا بی بی چک نشون میده. اگر مثبت بود برو از بده

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
باشه عزیز. مرسی

البته احتمال داره لقاحت دیر انجام شده باشه و دیرتر نشون بده

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
من بی بی چک نواریم یه خط و یه هاله بود. ولی اون قطره چکونی رو زدم یه خط بود. 

فردا اول صبح بزن عزیزم. انشالله اگر مثبت بود برو آز بده

مرسی فداات. واقعا لطف کردی. فقط یه سوال. به نظرتون کدوم مدل بی بی چک بهتره و دقیقتر؟ 

والا معمولا همشون یه جورن. ولی من معمولا خارجی می خرم. ولی تجربه ثابت کرده اگر هورمون بارداری به اندازه کافی ترشح بشه همه مارک ها حتی این ایرانی 500 تومنی ها هم نشون میدن