2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست
اصلا اینجوری نبود جدیدا دوس داره یه بحث ساده رو تبدیل به کتک کاری کنه

اون توهین کرده ولی شما هم کم نگفتی هی بیشتر آتیش زدی اینجور مواقع مقابله به مثل نکن بهش تذکر بده که حرفاش زشته تو هم میتونی توهین کنی بعدا میفهمه که چه گندی زده بعد نمیگه تو هم ال گفتی بل گفتی

آخییی عزیزم تو تقصیر نداشتی کلا مرد ها هرچی مامانشون بگه همونه، بعدشم به نظر من نباید تو اوج دعوا حر ...

من اصلا حرفای زشتی نزدم ولی نمیفهم این وسط بابای من چکاره بود که داره تهمت میزنه بابات با خانوماس خجالت نمیکشه تو خونه بابام نشسته و این حرفو میزنه

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش خوشه اهل نماز و روزس مادرشوهرم انقد دلم شکسته که خدا جواب همشونو میده ۹۹درصد دعواهای ما بخاطر خا ...

نماز و روزه اینجور آدمها .... لا اله الا الله

میخوام فحس ندم نمیشه.

مادر شوهر من بیست چهارساعته قرآن روبروش بازه ولی دریغ از ذره ای مسلمانی و فهم. 

زندگی همه بچه هاشو با دروغ و غیبت و تهمت و دخالت آتیش زده

اون توهین کرده ولی شما هم کم نگفتی هی بیشتر آتیش زدی اینجور مواقع مقابله به مثل نکن بهش تذکر بده که ...

اخه حرفاش خیلی سنگین بود و بی ربط به دعوا هزار بار بهش گفتم همه چیزو باهم قاطی نکن تو دعوا

اینم شده سوژه براشون که من لاغرم

خودشون چاااااق

حالا همه میگن تو از شوهرت خیلی سرتری

انقد مسخره میکنن

انگار از روز اول کور بودن ۳سال باهم دوست بودیم....

من اصلا حرفای زشتی نزدم ولی نمیفهم این وسط بابای من چکاره بود که داره تهمت میزنه بابات با خانوماس خج ...

آره میدونم متاسفم، امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه،سعی کن بری پیش مشاور، محلش نذار

آره میدونم متاسفم، امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه،سعی کن بری پیش مشاور، محلش نذار

یه بار رفتیم دوتایی بعدش بدتر شد اخلاقش گفت تو منو پیش مرده خورد کردی و...

تو هم مثل منی کم و بیش. اصل مشکل ما در اینه که شوهرای در حد خودمون انتخاب نکردیم و اونا واسه اینکه ح ...

مامان من لیسانسه بابام فوق لیسانس مامان بابای اون دیپلمم فکرنکنم داشته باشن اون وقت بیا بیین چه ادعاییم دارن همش دنبال شاغل شدن منن انگار اونا خرج منو میدن

یه چیزی از من داشته باش. ذره بین حساسیتت رو در مورد خانوادت کم تر کن وگرنه هرروززز خدا کارتون دعوا م ...

اونا نمیذارن ما زندگیمونو بکنیم بخدا منم جوابشونو نمیدم که احترام بینمون حفظ شه روز به روز پرو تر میشن مشکل اینه شوهرمم فکر میکنه از من خیلی بالاتره همش میگه من رتبه کنکورم ۵۲ بوده تو چی دانشگاه آزادی میگم رتبه ۵۲ که سه ترم مشروط شی خوبه یا آزادی باشی و با معدل عالی فارغ التحصیل شی؟؟؟!!

اونا نمیذارن ما زندگیمونو بکنیم بخدا منم جوابشونو نمیدم که احترام بینمون حفظ شه روز به روز پرو تر می ...

مطمئن باش ته قلبش میدونه از نظر خانوادگی از شما پایین تره اصلا علت اصلی گفتن این حرفها و مقایسه کردناش و خودشو بالاتر نشون دادنش از همینجا میاد . 

اگر واقعا زندگیتو دوست داری در ظاهر بهش اقتدار بده و خودتو مدام باهاش مقایسه نکن. حتی اگه شروع کننده بحث اون باشه 

مطمئن باش ته قلبش میدونه از نظر خانوادگی از شما پایین تره اصلا علت اصلی گفتن این حرفها و مقایسه کردن ...

با خانوادش چکار کنم انقد دنیا رو جدی نگیرن فقط بچه های خودشونو مهندس میدونن انگار نه انگار منم مهندسم