دیشب داشتم از کلاس میومدم شوهرم زنگ زد گفت مامانم گفته کباب براش بگیرم برا افطار تو هم برو خونه مامان اینا تا من بیام منم رفتم رفتم دیدم مادرشوهرم درو باز کرده ولی اصلا نیومد دمه در برا خودش سر سفره داشت غذاشو میخورد خیلی بهم برخورد مریض بودم چندروز یه احوال پرسی خشک و خالی نکرد مثلا من تو شهر غریبم
بعدم انقد سیاست داره تا دید من تنهام شروع کرد به متلک که مربی مهدکودک چیییییه اخه میری حوصله داریا با این همه بچه این چه کاریه اخه شما این همه درس خوندین که بری مهدکودک چرا نمیری زمانبندی یاد بگیری( کارخواهر شوهرم که عمران بوده رشتش)
هیچیو از هم تشخیص نمیده چه مامانش چه باباش به زور یه دیپلمم داشته باشن اونوقت کارشون شده کلاس گذاشتن و دخالت تو همه چی
خیلی ناراحت شدم ولی جوابشو ندادم اومدیم خونه شوهرم گفت چرا ناراحتی هرچی گفتم بیخیال ول کن نبود تا اخر بهش گفتم مامانت اینجوری گفته قاطی کرد مثله همیشه گفت مگه چی گفته من بهش گفتم خیلیم کار مهدکودک خوب نیست به مامانم بدتر من عصبانی شدم گفتم ما یه حریم خصوصیم نداریم من هرچی به تو بگم میری به اونا میگی و رفتم بخوابم بعد اومد شروع کرد به فوش دادن چون اومده بود نی نی سایتو دیده بود همون موقع بهش گفتم براچی فوش میدی من فقط براتو درد دل کردم گفتم مامانت اینجوری گفته یهو وحشی شد شروع کرد به کتک زدنو حرفای بی ربط و نامربوط زدن که تو همه کارای دانشگاتو بابات انجام میده تو تنهایی از پس هیچی برنمیای منم گفتم بابام فقط کمکم کرده کی گفته اون همه کارارو انجام میداده زورت گرفته چون بابای خودت یه دیپلمم به زور داره بعد گفت از بابای تو بهتره که با خانوما در ارتباطه...
منم گفتم با کدوم مدرک این حرفو میزنی گفت چون تنهایی میره مسافرت آلمان منم گفتم بهتر از بابای تو که دوماه دوماه زنو بچشو ول میکنه میره و معتاده ولی صداشو در نمیارین تو این دعواها دستمم به شدت آسیب دیده و ازصب تا غروب داشت منت کشی میکرد و هی میگفت بریم دکتر دستت خیلی بده وضعیتش طوری که فکر میکردیم شکسته ولی رفتیم دکتر گفت نشکسته
بهم گفت من فقط از ترس آبروم باهات موندم
منم گفتم ازت جدا میشم که کسر شان تو خانوادت نباشم بری با یکی هم سطح خودت ازدواج کنی
جالب اینجاس که من و خانوادم از هر لحاظ از اونا سرتریم ولی همه رو از بالا نگا میکنن
حالا میخوام فردا برم شهر خودمون خونه بابام
بنظرتون چجوری باهاش برخورد کنم؟ خسته شدم ازاینکه فقط خودشونو آدم حساب میکنن😢