2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست
طرز فک اونا رو که نمیتونی عوض کنی. زیاد رفت و امد نکن و حساسیتت رو هم کم کن تا کمتر ناراحت شی دوستم

ینی به جدایی فکرنکنم؟ چون ازوقتی باهاش ازدواج کردم اعتماد به نفسم به صفر رسیده...

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
ینی به جدایی فکرنکنم؟ چون ازوقتی باهاش ازدواج کردم اعتماد به نفسم به صفر رسیده...

اون رو آخرین را بذار. حس کردم یکم نپختگی داری و اعتماد بنفس جدایی و شروع جدید رو الان نداری. به خودت زمان بده و سعی در اصلاح داشته باش . فعلا دنبال راهکار و راه حل باش. 

اگر نشد خدای نکرده اونموقع برای جدایی اقدام میشه کرد. عجله نکن توکل کن بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا نمیذارن ما زندگیمونو بکنیم بخدا منم جوابشونو نمیدم که احترام بینمون حفظ شه روز به روز پرو تر می ...

همیشه اینو بدون ادمهایی که خودشون میدونن پاینن و حد و اندازه خودشون میدونن مخصوصا طرف مقابلی برای تناسب باشه سعی میکنن به زور خودشونو بالا بکشن به هر قیمتی حالا با خورد کردن طرف مقابل یا حرفهای پوچ و توخالی از خودشون 

برفرضم تمام مقصرات مادرشوهرته خوب کاری کن توام برنده میدون باشی گاهی اوقات مثل همون باش در نبود شوهرت از خودت دفاع کن جلو شوهرت کاری کن میمیری براشون اگه پدر شوهرت خوبه با اون مادرشوهرت رو تحریک کن

برفرضم تمام مقصرات مادرشوهرته خوب کاری کن توام برنده میدون باشی گاهی اوقات مثل همون باش در نبود شوهر ...

عزیزم من حتی یه بارم جواب هیچکدومشونو ندادم حتی خواهر زاده ۱۴سالش که پررو هست

بخاطر اینکه به نظرم زشته و نخواستم احتراما از بین بره

برفرضم تمام مقصرات مادرشوهرته خوب کاری کن توام برنده میدون باشی گاهی اوقات مثل همون باش در نبود شوهر ...

شاید اگه از اول میشستم همه رو الان انقد پررو نمیشدن

شاید اگه از اول میشستم همه رو الان انقد پررو نمیشدن

نه به فحش اینا نکشون.مثل خودشون خوردشون کن یا زبون درازی میکنن جواب بده همون لحظه یا اظهار نظر میکنن بااعتماد به نفس بالا از خودت وشرایطت دفاع کن.هرچند بعضی چیزها خودتم میدونی اشتباه جلو اونا وانمود کن مشکلی نداری حالا لباس شغل خونه هر چی همش باهاشون ساز مخالف بزن نه اینکه تایید کنی چون زود براشون عادت میشه.شوهرت نمیگما خونوادشو میگم

عزیزم من حتی یه بارم جواب هیچکدومشونو ندادم حتی خواهر زاده ۱۴سالش که پررو هست بخاطر اینکه به نظرم ز ...

محل نده به هیچ کدومشون بدترین چیز بی ارزش کردنشونه حالا که میگی تو شهر غریب تنهایی بعضی وقتها بهونه بگیر که نری با سیاست خودت سعی کن پیش بری 

به این فکر کن اونم مثل تو زنه سعی کن در مقابلش کم نیاری مثل رقابت هر طور باهات رفتار میکنه همون کار بکن .وقتی میاد خونت همونطور بی محلی بکن سرت گرم کاری کن با تاخیر برو یا وقتی پذیرایی میکنی اخرین نفر اینطوری میفهمه مزه کم محلی رو ولی پیش شوهرت بدیش نکن دیگه هر کس یه ذاتی داره شوهرت به این وابستگی عادت کرده اگه بخواد هم تغییر بکنه زمان میبره.پیش مشاوره میرید مشترک نرید هر کدوم جلسه جدا برید