2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای سختی کردیم امروز ماشین نبرده

| مشاهده متن کامل بحث + 51747 بازدید | 658 پست
میترسم واینکه شوهرم با چی بره سرکار ؟

وا نترس اسی ، بابات محبت داشته الحمدلله بهت ماشین داده خب به لطف خداوند متعال و مهربان وقتی داری برو بیا دیگه

کاش بابات ماشین نمیداد طلا میداد

شوهرت خودش یه ماشین میخرید

شوهرت پول داره یه ماشین بگیره برای خودش ؟!

حالا راست میگی باید بره سرکار ولی خب تو هم حق داری به نظر من البته

خیلی پیچیده شد

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی خدا پول بهت داده ولی عرضه نداده

خودت چرا نمیشینی پشت ماشینت؟ معلومه وقتی تو ترسویی میشینی شوهرتم تلاشی نمیکنه واسه خودش ماشین بخره

نه با دعوا! خیلی آروم و مسالمت امیز ماشینو بردار رانندگی یاد بگیر و کم کم ماشینو ازش بگیر

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

متاسفانه مشکل از خودته از بس کوتاه اومدی سوارت شدن

تو سطح مالی پایین تراز خودت رو انتخاب کردی بعد پدرت اومده هم جهاز داده هم ماشین اشتباه کرده شوهرت خودش باید تلاش میکرد

چرا نرفتی گواهینامه بگیری و خودت بشینی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

حق با توئه ولی خودت از اول اشتباه کردی نباید انقد رومیدادی بهشون الآنم بزار چندروز پیاده بره تا درست بشه

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

خانواده خیلی پولدار اونموقع کوییک داده بابات؟کفتم احتمالا کم کمش سانتافه اولا ک ببین منظور من نیس با ...

اگه سانتافه داده بود ک الان بیشتر حرص میخوردیم..دیگه شوهرشم اسیو سوار نمیکرد که

عذاب وجدان نداشته باش

شوهرت اینجوری گفته که همین حسو بهت بده

از اول اشتباه کردی زیادی بهشون رو دادی زیادی لطف کردنت شده وظیفه که اگه انجامش ندی میشی آدم بده

زیادی خودتو دسته پایین گرفتی !

اولا که اشتباهتون اول این بوده با کسی که سطح مالی و خانوادگیش ازتون پایین تر بوده ازدواج کردید

دوما اینکه از اول شدید آژانس اونا و مالتون رو در اختیار اونا قرار دادید که مثلا فخر نفروخته باشید یا هرچی

سوما خودت رو برای خاطر برادر شوهرت نادیده گرفتی و می رفتی عقب می شستی غرور نردانه آقا له نشه

جلوی ماشین همیشه جای همسر آدمه حتی وقتی پای پدر و مادر هم وسط باشه جلو مال همسره چه زن و چه مرد

دیگه چه برسه به برادر شوهر

بیا حالا هم تحویل بگیر اینم نتیجه اینکه نخواستی غرور برادر شوهرت خدشه دار بشه غرورشون انقدر گنده شد و پر رو شدن که زندگیت رو دارن قورت میدن

هرکی خودش رو در نظر نگیره همین میشه

متاسفانه مشکل از خودته از بس کوتاه اومدی سوارت شدنتو سطح مالی پایین تراز خودت رو انتخاب کردی بعد پدر ...

خونه هم داده البته

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

خونه هم دادن جشن عقد هم گرفتن دیگه بیشتر از کوییک زیادیش میشد داماد

اسی خب خودتم برو سرکار خرج شوهرتو بده

والا

چه خبره اینکارا

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس