2777
2789
عنوان

الان فهمیدم بهم خیانت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 259 پست
بچت سالمه دکتر اینا میری؟ استراحت کن بخدا من اگ حامله بودم الان میزدم زیر ک.ون این شوهرم. میذاشتم می ...

تا حالا ک سالم بود خداروشکر

اخه خرج بچه از کجا بیارم من خودم بخاطر بیماری پوستی ک دارم ماهی ۵،خرج داروهام

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
تا حالا ک سالم بود خداروشکر اخه خرج بچه از کجا بیارم من خودم بخاطر بیماری پوستی ک دارم ماهی ۵،خرج دا ...

خدا بزرگه خرج بچتم میاد نگران نباش 😍 الهی دورش بگردم چند هفته ای؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چی بگیرم؟ مهریه ای ک بخشیدم😭 حتی حق تنصیف اموالمم بخشیدم فقط نفقه دارم

کی گفت مهریه تو ببخشی ؟ که کجا برسی با بخشیدن مهریه ات ،یک زن مهریه با نفقه داشته باشه یک لشکر مرد هم نمیتونه شکست اش بده

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بعد گفتم چرا بابا ندارم ( نداشتن فقط مردن نیست ک بعضی نبودنا با مردن فرق نداره ) بابام جدا شدن ازدوا ...

آهان ببخشید عزیزم، واست دعا کردم انشالله به آرامش برسی🩷

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راحت بگیر تا راحت بگذره😁
خدا بزرگه خرج بچتم میاد نگران نباش 😍 الهی دورش بگردم چند هفته ای؟

البته یه خونه زد بنامم کوچیکه اما تو همون کوچه ک خونه شوهرم هس .گرنه میرفتم اونجا

خدانکنه گلم

ولی گناه این بچه ام تاقیام قیامت گردن جفتمون 🥲۴ماهشه

کی گفت مهریه تو ببخشی ؟ که کجا برسی با بخشیدن مهریه ات ،یک زن مهریه با نفقه داشته باشه یک لشکر مرد ه ...

شوهرم مجبورم کرد برای ادامه زندگی گفت باید مهریه ات رو ببخشی

کسی ک شکست خورده منم فعلا

البته یه خونه زد بنامم کوچیکه اما تو همون کوچه ک خونه شوهرم هس .گرنه میرفتم اونجا خدانکنه گلم ولی گن ...

الهییی🥺 خدا لعنتش کنه شوهرتو آه این بچه میگیرتش مطمئن باش

بازم تو یه خونه بنامته من هیییچییییی طلاهامم ازم گرفته

الهییی🥺 خدا لعنتش کنه شوهرتو آه این بچه میگیرتش مطمئن باش بازم تو یه خونه بنامته من هیییچییییی طلاه ...

اون خونه هم بابدبختی ازش گرفتم گفتم اگه میخوای ببخشم باید بدی

منم طلاهامو گرف

مشکل مافقط نقطه ضعفمون بوده ک ضعیف و بی کس بودیم اجی

عزیز دلم من به نظرم بهتر اینکار اینکه شوهرت رو باخطی که به نامت نیست بترسونی وبگی که همسر یکی از اون خانم ها هستی و آدرس منزل و اسم زن بچه آش رو فهمیدی و بهتره که ردی ازش نبینی وگرنه آشوب به پا میکنی