من فشارم بالا میره با قرص پایینه دکتر گفت برات آزمایش مینویسم ببینم تو این سن چرا بالاست آزمایش مربوط به قلب تا حالا شما دادین ؟خیلی میترسم بدم قلبم چیزیش باشه همسرمم میگه بده تا بفهمه دکتر فشارتو ریشه کن کنه شما تا حالا دادین ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیک مامانل بخون، من چندین سال پیش تاپیکشون درباره تجربه درمان افسردگی من ، خوندم راهکارهای خوبی میدن
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
نه گلم نداریم ولی فشار خونمم بخاطر استرس و اعصابمه خودشم گفت اولش دکتر خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا ای ...
نترس ، همون استرس
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.