2777
2789
عنوان

تا حالا آزمایش خون برای قلب دادین

240 بازدید | 54 پست

من فشارم بالا میره با قرص پایینه دکتر گفت برات آزمایش مینویسم ببینم تو این سن چرا بالاست آزمایش مربوط به قلب تا حالا شما دادین ؟خیلی میترسم بدم قلبم چیزیش باشه همسرمم میگه بده تا بفهمه دکتر فشارتو ریشه کن کنه شما تا حالا دادین ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آهان خداروشکر عزیزم یعنی کل قلب رو آنالیز میکنه ؟

احتمالا غلظت خون وچربی و... میخواد چک کنه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نه آزمایش خون نوشته و پرولاکتون چیه اون آزمایشم نوشته

هورمونهات میخواد چک کنه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

فشار بالای خانما از سردی و از قوت کم بدنتونه از اضطرابه

بله خودش دکتر خیلی خوبیه میگه از استرسه مال تو ولی نمیدونم چرا این آزمایشاتم نوشت بنظرتون بدم ؟اکو اینام کرده گفت چیزیت نیست اون موقع

آهان خداروشکر عزیزم یعنی کل قلب رو آنالیز میکنه ؟

نمیدونم بخدا

شوهرم علایمش بد بود دستش وسینش درد میکرد یه سری علایم دیگم داشت یادم نیست

رفتیم بیمارستان تا فهمیدن بستریش کردن گفتن باید بمونید تا آزمایش بگیریم وجوابش بیاد ممکنه مشکل قلبی باشه پرستاره گفت خیلی از سکته قلبیا بخاطر همینه که دیر متوجه مریضیشون میشن

ولی خداروشکر همسرم مشکل قلب نداشت

اخه هورمون چرا من تازه از دکتر زنان اومدم کلی آزمایش داده بودم

دیگه حتما لازم دیده

دکتر قلب رفتی،؟