2777
2789
عنوان

تا حالا آزمایش خون برای قلب دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 54 پست
میدونم عزیزم ولی خیلی ترسوام میترسم چیزی باشه تو آزمایشم که قلبم بیمار باشه تو این سن شوهرم بفهمه و ...

ازمانش به خاطر غلظت خون بیشتر نوشته ، دیگر فاکتورهای خونی ات میخواد چک کنه

واحتمالا کمبود ویتامین و...

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

شما تهرانین؟

کرج هستم، اما همسرم تهران رفتن دکتر

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازمانش به خاطر غلظت خون بیشتر نوشته ، دیگر فاکتورهای خونی ات میخواد چک کنه واحتمالا کمبود ویتامین و. ...

نمیدونم عزیزم پس برم ببینم چی میشه عزیزم اگه غظل خون داشته باشم به فشار ربط داره ؟

نمیدونم عزیزم پس برم ببینم چی میشه عزیزم اگه غظل خون داشته باشم به فشار ربط داره ؟

بله مستقیم ربط داره

بله ما تبریز هستیم عزیزم بخاطر همین اسم نمیگم میگم شاید کسی شناختم چون من معروفم به اون دکتر اونقد ر ...

سلامت وتندرست باشید نگران نباش

عزیزم ببخشید اینم میپرسم یعنی قرص میده غظلت خونم میاد پایین یا چاره ای نداره؟

اسپرین میدن

یعنی چی یعنی آنزیم بالا باشه یعنی بیماری قلبی دارم ؟

نه عزیز نگران نباش ، سابقه بیماری قلبی دارید؟

بله خودش دکتر خیلی خوبیه میگه از استرسه مال تو ولی نمیدونم چرا این آزمایشاتم نوشت بنظرتون بدم ؟اکو ا ...

دکترا دنبال کسب کاسبین

من این راه رفتم

شما بدن ضعیف شده

مواد مغذی بدن که کم میشه

تحرک و ورزش که نداری قلب ضعیف میشه

وسواس فکری بالا میره

ریشه مشکلت در ضعف و بی قوتی بدنه

من در ایتا کانال و گروه دارم خیلیها اونجان عین شما ضعیف که شدن رفتن

دکتر قلب. آخرشم فهمیدن از اعصابه

ضعف اعصاب از ضعف بدنه

تایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید کمکتونه

من این مراحل رد کردم