2777
2789
عنوان

تا حالا آزمایش خون برای قلب دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 54 پست
نه عزیز نگران نباش ، سابقه بیماری قلبی دارید؟

نه گلم نداریم ولی فشار خونمم بخاطر استرس و اعصابمه خودشم گفت اولش دکتر خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا اینو نوشته آزمایشو پس بدم دیگه آزمایش رو نترسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم چه بدبخت شدم من تو این سن

تاپیک مامانل بخون، من چندین سال پیش تاپیکشون درباره تجربه درمان افسردگی من ، خوندم راهکارهای خوبی میدن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نه گلم نداریم ولی فشار خونمم بخاطر استرس و اعصابمه خودشم گفت اولش دکتر خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا ای ...

نترس ، همون استرس

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دکترا دنبال کسب کاسبینمن این راه رفتم شما بدن ضعیف شده مواد مغذی بدن که کم میشهتحرک و ورزش که ندا ...

ممنون عزیزم بله مال منم از اعصابه و اینا اره منم گفتم دکتر خودش اینو اضافی نوشته

اخه من خودمو میشناسم من داغون میشم بفهمم از استرس میمیرم من

هیچی نیس ولی این استرس و بلاتکلیفی اذیتت میکنه نذر کن سالم باشه ازمایشت رو ازمایش بده. اگه مشکل قلبی داشتی تو اکوی قلب نشون میداد

هیچی نیس ولی این استرس و بلاتکلیفی اذیتت میکنه نذر کن سالم باشه ازمایشت رو ازمایش بده. اگه مشکل قلبی ...

ممنون ازت عزیزم بله اکو کرد گفت رگ های عصبیته چون درد میکرد دستم و قفسه سینم

[QUOTE=412025449]ممنون ازت عزیزم بله اکو کرد گفت رگ های عصبیته چون درد میکرد دستم و قفسه مدتی تحت فشار بودی

تن آرامي یاد بگیر

پياده روی در طبیعت

عطر خوشبو

شیره گوشت . ابعسل

حذف خوراکی های سرد و سودازا

6 ماهی باید رو خودت وقت بذاری وگرنه کش میاد