2777
2789
عنوان

برای کراشم هزینه کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 79 پست
اوه به به خط نیثفته رو کاوه ام

نه تضمینیه فقط کافیه آدرس بدی

ولی جدا از شوخی هیچوقت برای پسر دهتو هم نذار چه برسه صد! چون کلا مردا اینطوری جذبت میشن که تو براشون ناز کنی و ازشون دور بشی هر چه روشون قفلی بزنی ازت دور میشن ، برو بهش نزدیک بشو در حدی که فقط ببینتت یا استوریشو لایک کن در این حد نخ بده اما یهو کادو 350 میل براش بفرستی فکر میکنه خبریه و بدتر برات ناز میکنه.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اینستا خودش استوریمو ریپلی کرد یه بارم گفت خانوم زیبا ومهربونم ولی نمیدونم چجوری به قرار بکشونمش

فقط صحبت و ادامه بده اون خودش پیشنهاد دیت بهت میده

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

فقط آدرسشو بده به من ، کاری میکنم بیاد خواستگاریت بعد اون 380 بلا استفاده رو بده به من 😶

۳۸۰ بلا استفاده😂😂

نمیدونم شماهم اینجوری هستید یا نه ولی تو زندگی من هیچ وقت هیچ پولی بلا استفاده نبوده حتی ۵ هزار تومن 😂😂😂

......
۳۸۰ بلا استفاده😂😂نمیدونم شماهم اینجوری هستید یا نه ولی تو زندگی من هیچ وقت هیچ پولی بلا استفاده نب ...

آره دقیقا من برای هزار تومنم برنامه میچینم و نمیذارم یه گوشه بمونه 😂😂