2777
2789
عیبی نداره که دوست داری ازدواج کنی ولی باید در نظر بگیری الان پسرهایی که مناسب شمان به فکر ازدواج ن ...

درست حق باشماست خواهری  اما وقتی میبینم هم سن و سالام ازدواج کردن احساس میکنم من یه کمبودی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 20 سالگی ازدواج کردم. 

الان 21 سالمه افسردگی گرفتم ک زود بود که واقعا هم بود !!! 

البته بچه ها بعضی جاها و منطقه ها اگ سن دختر به 20 برسه و ازدواج نکرده باشه خیلی بد میدونن. یعنی دختر رو ترشیده حساب میکنن. 😐

شاید دوستمون بر اساس حرف دیگران همچین احساسی بهش دست داده. بالاخره محیط بی تاثیر نیست .

بیخیال عزیزم بشین درستو بخون دعا نویس اگ کار بلد بود زندگیای خودشونو درست میکردند ک از راه دعای الکی ...

اتفاقا دانشجوی انصرافی هستم و درسمو ول کردم هرچی خانوادم میگن برو نمیرم  هیچ میلی ب زندگی ندارم

شما یه سر به احادیث معصومین بزن، که چقدر با این افراد مبارزه میکردند، دعا میخواهید توی مفاتیح دسته ب ...

اما یه حدیثم من خوندم اگر یادم نرفته باشه امام صادق بود ، یه ساحر میان پیش حضرت میگن من پشیمونم از کارام حضرت می‌فرمایند توبه کن و بازکن و نبند 

ینی اگه واقعا کسی رو جادو کرده باشن می‌تونه بره پیش کسیکه مورد تابیده

نه این دعا نویسی کوچه بازاری که من اصلا نه اعتقاد دارم نه حس خوب،

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
اتفاقا دانشجوی انصرافی هستم و درسمو ول کردم هرچی خانوادم میگن برو نمیرم  هیچ میلی ب زندگی ندارم

اشتباه میکنی زندگیتو درگیر این خرافات نکن یه چیزی هست به نام قسمت ک هر وقت بشه فرد مورد نظرتو پیدا میکنی دختر عمم تازه ازدواج کرده ۳۰ سالشه نه پیش دعا نویس رفت نه غصه ی مجردی داشت همش درگیر درس و تفریح و کلاس و ورزش بود دست اخرم یه خاستگار اومد  و قبول کرد 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
ن خب اوتجور باشه پس بگیم سید و..الکیه سید نیست.؟من سید هارو میگم ن بقیه دعا نویس ها.البته بقیه دعانو ...

درسته سادات محترمن اما به سید بودن و نبودن نیست 

به عمله ، مطمئنی بنده واقعیه ، از راه درست کسب کرده علمشو؟ علوم غریبه دوسه تا خط کشیدن و دعانوشتن نیست که برای خودش یه علمه خیلیم سخته وارد شدن توش چون اگر بخوای صددرصد الهی عمل کنی و ذره ای شیطانی نباشه عارف می‌خواد که بنده واقعی خدا باشه ،علمش الهی باشه اینا هم منو شما نمی‌شناسیم چون خودشونو معرفی نمیکنن دکان راه نمیندازن

درسته سادات محترمن اما به سید بودن و نبودن نیست  به عمله ، مطمئنی بنده واقعیه ، از راه درست کس ...

منم ب سید ها اعتقاد دارم پیش کس دیگ نرفتم ولی پیش سید رفتم و 5هزار میدم.خودشم بیشترازین قبول نمیکنه

یکی از آشناها مون ده یازده سال پیش رفته بود پیش یه خانمه می‌گفت تو کاسه آب می‌دید ازون می‌گفت حرفاشم

برای مشکل ایشون گویا یه بند داده بود که گره داشت روش هم چیزی می‌گفت خوند و الی پارچه سبز گذاشته داده نگهدار پیشت!

بعد مدتی میگه با خودم گفتم من که مشکلم حل نشده اینو ببرم به یه روحانی نشون بدم، نشون داده بود روحانی گفته بود این چیه؟ تو قرآن خدا گفته از شر زنان دمنده در گره ها....... بعد شما اینو گرفتی نگاهم داشتی؟! گفته بود بنداز دور

برای همین میگم حرف دعا نویسا رو باور نکن 

باعث میشه آنقدر منفی فکر کنی و ترس بیاد سرراغت که همون اتفاق بد بیفته برات خدای نکرده

طرز فکرت رو عوض کن، این خیلی غمناکه تو سن ۱۹ سالگی انقدر قدیمی فکر میکنید. تازه ۱۹ سالته!!!!!!!! هنوز بچه ای... دوستای من ۳۰ سالشونه ازین حرفا و فکرا نمیزنن! شما میخواین بشید مادرای آینده، کی میخواین از این فکرا دربیاین!! دعانویس آخه؟ اون اگه میفهمید که زندگیای خودشون انقدر داغون نبود، یهورده کتاب بخونید مطالعه کنید، الان تو سال ۲۰۱۸ هنوز این طرز تفکر هست واقعا😕😕😕😮 غم انگیزه