الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اتفاقا بحث پوله یه پولی گرفته که بگه بسته ست. یه پولی هم می خواد بگیره که بازش کنه. یه پولم حتم ...
چی بگم اخه من واقعا دلم میخواد مستقل بشم و به ارامش برسم میدونم الان میخندید اما خب یه مشکلاتی هم دارم که با ازدواج حل میشه و نمیخوام خودمو به گناه بکشم
وا این حرفا چیه .همه دعا نویس ها بد نیستن خیلیا سید هستن سرکتاب باز میکنن و مینویسن.این چیزا از قدیم ...
شما یه سر به احادیث معصومین بزن، که چقدر با این افراد مبارزه میکردند، دعا میخواهید توی مفاتیح دسته بندی شده برید بخونید مطمئن باشید اینطوری زودتر به حاجتتون میرسید
هرچقدم بگن توی قران هم از دعا و بستن بخت صحبت شده نمیدونم چرا من تو کتم نمیره که خدا به اون عظمت نشسته باشه بالا دست به سینه, بعد بندش با آیات قران و دعا و .....بخت ببنده و باز کنه سحر کنه جادو کنه😐😐😐