2777
2789
حالا بجث ÷ول نیست اخه موقعیتم خوبه اما خواستگار درست و حسابی ندارم 

چرا اتفاقا بحث پوله

یه پولی گرفته که بگه بسته ست. یه پولی هم می خواد بگیره که بازش کنه. یه پولم حتما می خواد بگیره واسه ترمیم و اگه احیانا خوب باز نشده باشه

شما سنی نداری که می گی موقعیتم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبی که روش دعا خونده شده رو نباید توی چاه ریخت باید خورد، این از جمله مصادیق توهین به قران محسوب میش ...

نه گلم نریزه به چاه میگن باید یه تشت بذاری زیر پات آبی که ریخت تو تشت رو بریزی پای گل وگیاه

حالا بجث ÷ول نیست اخه موقعیتم خوبه اما خواستگار درست و حسابی ندارم 

مثلا چطورین؟گدان؟ناقصن؟دیوونن؟بیکارنن؟معتادن؟🤔🤔🤔

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
چرا اتفاقا بحث پوله یه پولی گرفته که بگه بسته ست. یه پولی هم می خواد بگیره که بازش کنه. یه پولم حتم ...

چی بگم اخه من واقعا دلم میخواد مستقل بشم و به ارامش برسم میدونم الان میخندید اما خب یه مشکلاتی هم دارم که با ازدواج حل میشه و نمیخوام خودمو به گناه بکشم 

وا این حرفا چیه .همه دعا نویس ها بد نیستن خیلیا سید هستن سرکتاب باز میکنن و مینویسن.این چیزا از قدیم ...

شما یه سر به احادیث معصومین بزن، که چقدر با این افراد مبارزه میکردند، دعا میخواهید توی مفاتیح دسته بندی شده برید بخونید مطمئن باشید اینطوری زودتر به حاجتتون میرسید

هرچقدم بگن توی قران هم از دعا و بستن بخت صحبت شده نمیدونم چرا من تو کتم نمیره که خدا به اون عظمت نشسته باشه بالا دست به سینه, بعد بندش با آیات قران و دعا و .....بخت ببنده و باز کنه سحر کنه جادو کنه😐😐😐

چی بگم اخه من واقعا دلم میخواد مستقل بشم و به ارامش برسم میدونم الان میخندید اما خب یه مشکلاتی هم دا ...

عیبی نداره که دوست داری ازدواج کنی

ولی باید در نظر بگیری الان پسرهایی که مناسب شمان به فکر ازدواج نیستن و سن ازدواج بالا رفته 

دیگه دنبال این چیزا نرو دختر خوب.

شما یه سر به احادیث معصومین بزن، که چقدر با این افراد مبارزه میکردند، دعا میخواهید توی مفاتیح دسته ب ...

ن خب اوتجور باشه پس بگیم سید و..الکیه سید نیست.؟من سید هارو میگم ن بقیه دعا نویس ها.البته بقیه دعانویس ها تازمان ک کلاهبرداری نکن خوبن

اکثرا نامزداشونو طلاق دادن یااینکه ÷ول و کار درست حسابی ندارن کلا نمیشه بهشون تکیه کرد 

بیخیال عزیزم بشین درستو بخون دعا نویس اگ کار بلد بود زندگیای خودشونو درست میکردند ک از راه دعای الکی گدایی نکنن

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی