2777
2789

پسرم دو سالشه چند روزیه مریض احواله،حال عمومیش خوبه بازی میکنه شیطنت میکنه منتهی مداااام سرفه میکنه یعنی تو خواب و بیداری اینقدر سرفه میکنه ک خودش کلافه شده.

غذا هم اصلااااا نمیخوره این بشر فکنم از هوا تغذیه میکنه.

دیروز شیر برنج پختم دریغ از یک قاشق خوردن،دیروز سوپ و ماکارانی پختم بقران لبببب نزد هرررر چقدر خودمو کشتم نخورد ک نخورد.عاشق املته الان از خواب بیدار شده از شدت ضعف و گشنگی بدنش و لبش میلرزید و گریه میکرد.

پاشدم املت درست کردم یکم براش هررررکاری کردم نخورد اینقدر خودمو زدم پاهام کبود شد.الان ۲۴ ساعته لب به غذا نزده میوه هم نمیخوره،هیچیییییییی نخورده چیکارکنم از دستش اینقدر عصبیم که حد نداره.

چیکارکنم یکم غذا بخوره هر چقدر با چیزای مختلف خواستم گولش بزنم بخوره اصلا دهنشو باز نمیکنه با زور یکم سوپ ریختم دهنش اونم ریخت بیرون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندتا بیسکوییت بده دستش بخوره

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بیقرار شده بچه . ببر دکتر براش بخور تنفسی بنویسه انجام بدین

واسدبی اشتهایی هم براش ساندویچی لقمه ای چیزی درست کن ببر پارک بده بهش بخوره

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

میدونید خدا خودش افراد مریض رو میخوراند و می نوشاند

پس لطفا زیاد گیر نده و به خودتو فشار نیار

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش