2777
2789
عنوان

چیکار کنم با تنو❗ع طلبیم ⁉️ ⁉️

471 بازدید | 33 پست

دخترم 23سالمه مجردم

تنوع طلبی ک نمیشه بهش گفت، یجوریم ک اگه عاشق طرفم هم باشم، وقتی یه نفر جدید میاد درخواست ازدواج یا آشنایی میده شک میکنم به اون عشق انگار چشمام باز میشه و عیباش میبینم

میبینم بدرد من نمیخوره فقط وابستش بودم از ترس تنهایی باهاش موندم

سه ساله باهمیم، الان شک کردم به اینکه باهم خوشبخت میشیم یا نه، من میترسیدم که هیچوقت اونی ک میخوام پیدا نکنم برا ازدواج الان ک پسرای خیلی خوب میان سمتم میگم چرا باید باهاش بمونم اونم قراره بیاد خواستگاری اما شرایطش بده

خیلی مشکلات داره تو زندگیش میدونم اگ منم ولش کنم داغون میشه شرایطش هم خوب نیست ک باهاش ازدواج کنم

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف عذاب وجدان، از یه طرف حس دل زدگی دارم

از خودم متنفرم چرا وقتی با یه نفر جدید آشنا شدم دیگه هیچ عشقی برا اون نموند تو دلم... فک کنم دختر بدیم

اگه واقعا اونجور ک میخوام بود به کس دیگه حتی فکر هم نمیکردم ولی نیست، تقصیر خودش هم نیست

🎀🐥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من با یه همچین فردی نامزد کردم در نهایت خوشی زد زیر دلش یهو ولم کرد میدونم شاید نظرم بی رحمانه بیاد اما خب جدی به نظرم فکر خودت باش.. نمیدونم البته بازم میگم من طبق ضربه ای که خوردم میگم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫

از اول باید فکرشو میکردی حالام باید زمان بزاری و کم کم سردش کنی یهو کات کنی مطمئنا لطمه میزنی بهش

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

عقل نداشتم کوچیک بودم، 18 سالم بود

الان ۲۱ سالته

یکم راجب شرایط وسنش بگو اگه خوب نیست ادامه نده باهاش

و یجوری کات کن... درهرصورت اینم برات تجربه بشه با کسی ک دستشب دهتش میرسه بری تورابطه

ک اونم نخوای بااحساساتش بازی کنی

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

ازالان دلتو زده مطمئن باش بعدا دچار مشکل میشی تا زندگی دوتاتون دچاره مشکل نشده کم کم شروع کن ب سرد کردنش با احترام بزار دلش نشکنه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

از اول باید فکرشو میکردی حالام باید زمان بزاری و کم کم سردش کنی یهو کات کنی مطمئنا لطمه میزنی بهش

خیلی روزای خوبی داشتیم باهم

چند سال باهم بودیم

پول نداره، مرد نیس رفتارش شبیه پسر بچهاس، سنش کمه

نمیتونه زندگی ک میخوام برام فراهم کنه

🎀🐥

ازالان دلتو زده مطمئن باش بعدا دچار مشکل میشی تا زندگی دوتاتون دچاره مشکل نشده کم کم شروع کن ب سرد ک ...

چجوری سردش کنم ؟ ماه دیگه میخواست بیاد خواستگاری

شرایط مالیش خوب نیستا ولی میخواد بیاد چون خواستگار دارم میگه یهو خانوادت شوهرت میدن

جیگرم براش آتیش میگیره...حتی ماشینم نداره

🎀🐥

الان ۲۱ سالته یکم راجب شرایط وسنش بگو اگه خوب نیست ادامه نده باهاشو یجوری کات کن... درهرصورت اینم بر ...

24سالشه، شغل آزاد داره درآمدش پایینه تو کلان شهر هست رفتارش هم لوس، مهربونه باهام ولی مردونه نیس اونجور ک میخوام قوی باشه

خودمم کارمندم

🎀🐥

خیلی روزای خوبی داشتیم باهم چند سال باهم بودیم پول نداره، مرد نیس رفتارش شبیه پسر بچهاس، سنش کمه نمی ...

خب تو نمیتونی بعدا این روزا رو تحمل کنی ووابستگیاتون بیشتر میشه اون موقع یا باید بمونی بسوزی و بسازی یا جدا شی بنظرت الان بهتر از اون موقع نیس

خب تو نمیتونی بعدا این روزا رو تحمل کنی ووابستگیاتون بیشتر میشه اون موقع یا باید بمونی بسوزی و بسازی ...

حتی پول خرید طلای نامزدی نداره

منم ک تک دخترم توقعم زیاده دسته خودمم نیست

دوس ندارم شوهرم درآمدش از خودم کمتر باشه

🎀🐥