2777
2789
عنوان

چیکار کنم با تنو❗ع طلبیم ⁉️ ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 33 پست

الان این رابطه که دیگ تموم شدست ولی برای روابط بعدییت یک ملاک های درنظر بگیر هرکی ملاک و تایپت بود کاملا سمتش برو و قبول کن نه هرکی از راه رسید

سنت هم بنظرم کمه یکم بگذره از این هیجان بیرون میای

حتی پول خرید طلای نامزدی نداره منم ک تک دخترم توقعم زیاده دسته خودمم نیست دوس ندارم شوهرم درآمدش از ...

بهش زیاد محبت کن شبو روز بهش پیام بده بزار زده بشه گیرای الکی بده هی بگو چرا جواب نمیدی دیر جواب میدی نزار بادوستاش بره بیرون بگو فقط باید ب من پیام بدی و زنگ بزنی باهاش نرو بیرون

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش زیاد محبت کن شبو روز بهش پیام بده بزار زده بشه گیرای الکی بده هی بگو چرا جواب نمیدی دیر جواب مید ...

عرق مشروب میخوره چند روز باهاش قهر میکنم نمیذاره کنار

خیلی گیر میدم بهش آدم نمیشه

🎀🐥

هرچقد بهش نگی نمیخوامت و زنگ نزن بدتر میچسبه بهت ول کنت نمیشه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

عرق مشروب میخوره چند روز باهاش قهر میکنم نمیذاره کنار خیلی گیر میدم بهش آدم نمیشه

کار ب بی پولیش ندارم ولی با آدم مشروب خور میخوای ازدواج کنی بعد اینهنه خواستگار

کاربری دست ۵ نفره🥴اگه جوابتونو ندادم یعنی فهمیدم که نمیفهمید مرسی اه

چجوری سردش کنم ؟ ماه دیگه میخواست بیاد خواستگاری شرایط مالیش خوب نیستا ولی میخواد بیاد چون خواستگار ...

بازم بنده خدا جدی بوده.. آخه دختر سه سال گذشته

بعد ربطی به سن نداره من پارتنر خودم ۲۳ سالشه ولی سرکار میره و اینا رفتارشم بچه گانه نیست

ببین اون بستگی به خودت داره که چقدر عاشقشی.درهر صورت روطرف وابسته شدین

اگه واقعا دوسش نداری و از روی ترحمه ک فکر خودت باش اما اگه آدم زحمت کشی هست وبه فکر آینده هست که خوبه

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

عرق مشروب میخوره چند روز باهاش قهر میکنم نمیذاره کنار خیلی گیر میدم بهش آدم نمیشه

با این حالش عرقم میخوره بابا ایول ب اعتماد بنفسش

هرچقد بهش نگی نمیخوامت و زنگ نزن بدتر میچسبه بهت ول کنت نمیشه

ما ی پسر تو دانشگامونه من دوسش ندارم هرچی محلش نمیذارم بدتر میچسبه بهم پدرمو در اورده😀

با این حالش عرقم میخوره بابا ایول ب اعتماد بنفسش

یارو بی پول ک هست بی کار ک هست عرق خورم ک هست بعد انتظار داره مردم دختر دسته گلشونو بدن بهش نوبره والله

ما ی پسر تو دانشگامونه من دوسش ندارم هرچی محلش نمیذارم بدتر میچسبه بهم پدرمو در اورده😀

برعکسه دیگه نمیدونم چرا اینجوره

بازم بنده خدا جدی بوده.. آخه دختر سه سال گذشته بعد ربطی به سن نداره من پارتنر خودم ۲۳ سالشه ولی سرکا ...

۳ سال گذشته یعنی چون ۳ سال گذشته بقیه عمرشم باید با ی ادم اشتباه بمونه؟

یارو بی پول ک هست بی کار ک هست عرق خورم ک هست بعد انتظار داره مردم دختر دسته گلشونو بدن بهش نوبره وا ...

همونو بگو طرف ماهی چقد درامدشه جرعت نداره زن بگیره این اقا میخواد خواستگاری ام بره

همونو بگو طرف ماهی چقد درامدشه جرعت نداره زن بگیره این اقا میخواد خواستگاری ام بره

زنای نینی سایتی هم میان سریع مینویسن از اول ندیدی نداره؟ نه ندید الان باید چیکار کنه

چرا اینقد زر میزنن اخه راهنمایی کن یا برو بیرون از تاپیک زنیکه میمون