2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر ماه اینقد توهم میزدم هر علائمی داشتم می گفتم برا بارداریه اما این ماه هیچ علائمی ندارم

ایشالله همین ماه پربرکت حامله باشی.خودتو سرگرم کن سعی کن بهش زیاد فکر نکنی.یجوری خودتو مشغول کن.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
ایشالله همین ماه پربرکت حامله باشی.خودتو سرگرم کن سعی کن بهش زیاد فکر نکنی.یجوری خودتو مشغول کن.

مرسی برای دعای خوب و دل مهربونی.انشاا... توام به همین زودی نی نی خوشگلی بیاد تو دلت

پسرگلم دنیامه
دکتر میری دارو مصرف کردی یانه

دکتر میرفتم فقط ویتامین داد الان تموم کردم گفته مشکلی نداری یه بار سرخود کلومفین مصرف کردم باعث شد کیست بیارم الان فقط شوهرم باید تقویت شه عمل واریکوسل داشته

پسرگلم دنیامه
انشاا... به حق این ماه عزیز دامن همه منتظرت سبز شه انشاا... توام میای خبر خوش بارداریتو بهم میدی

مرسی عزیزم انشاالله شما هم میای شیرینی مجازی پخش میکنی  من از اینا میخوام لطفا  

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
تازه مجرد بودم يهو توهم ميزدم كه حامله ام 😂😂

چقد ما شبیه هممیم منم از بی بچه دوست داشتم و اصلا تصوری از شوهر نداشتم فقط بچه میخواستم بزرگتر شدم باردار سدم و بچه به دنیا امد که بازم تصوری از زایمان نداشتم و من در خیالم یه دختر و پسر دارم که دیگه موقع ازدواجشونه

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم