2777
2789

با بابام رفتیم آزمایش رو انجام دادم خداروشکر خلوت بود اولین نفر بودم تموم که شد،برای سی تی اسکن رفتیم منشیه گفت باید کد داشته باشی اینجا ننوشته دکتر کلی آدم نشسته بود بابام یکم بحث کرد با منشیه یهو برگشت با صدای خیلی بلند جوری که توی سالن میپیچید صداش داد زد گفت خریییی؟؟؟نمیفهمی وقتی میری دکتر باید کد بگیری آخه تا کِی میخوای بفهمی چرا هیچ وقت هیچی یاد نمیگیری راستشو بگو نفهمی؟ برو بیرونننن🫠

هیچی نگفتم ولی سکوت کرده بودم توی سالن اومدیم بیرون گفت باز اخم کن برو خونه به دروغ بگو آبرومو برد که مامانت تا چند هفته بگه خانواده اش پرش کردن

دلم شکست خیلی...برای بار هزارم این بلا رو سرم آورد صبح خیلی زودم بود رفتم نمیشد تنها برم

همین ک درو باز کردم زدم زیر گریه نشستم رو مبل دارم گریه میکنم

همه چیز گذر خواهد کرد و ما خواهیم خندید از

همون لحظه میرفتی توسایت بیمه کدابرمیداشتی .سعی کن با بابات جایی نری

دکتر توی برگه نوشته بود آقا سرش برای بیمه زپرتیش درد گرفت

تا دم در باهاش تنها میرم تپش قلب میگیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی حق داری عزیزم..خیلی بده بد رفتاری تو بیرون و جمع...با بابات نرو جایی وقتی انقد عصبی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

با بابات جایی نرو

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

حق با پدرته

صدرصد شما هم مثل پدرم مشکل اعصاب دارین....

وگرنه فکر نمیکنم حق با اون باشه چون بهش ۲ بار گفتم کد رو نگرفتم مثانه ام پر نیست برای سی تی اسکن حرف خودشو میزد.

حتی توی سالن هم گفتم من مثانه ام پر نیست باز کلی حرف بارم کرد

آخی حق داری عزیزم..خیلی بده بد رفتاری تو بیرون و جمع...با بابات نرو جایی وقتی انقد عصبی

تنها همه جا میرم مستقلم همه به این میشناسنم با بابام جایی میرم دست و پامو گم میکنم نمیدونم دارم چیکار میکنم

همش استرس اینو دارم داد نزنه

حق با پدرته

اره دیگه برای ی کد نگرفتن سر بچه اش جلو همه داد بزنه توهین کنه

اگه بچش خره اونم خره دیگه استغفرالله کسی ک پاره تنشو جلو بقیه آب بکشه بزاره کنار برای یه کد ادمه؟

Oh baby