2821
2789
عنوان

اچ پیوی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 98 پست
چطوری متوجه شدی علائمیم داشتی؟

بله علائام داشتم

سوزش خارش ، خارش نواحی حساس و کل بدن

تا مردمک چشمم خارش میده

ترشح

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

عزیزم من خودم سه نوعشو دارم الان دیگه ازمایشام نشون میده ندارم چون ویروس غیر فعال شده درمان ندارم بی ...

خداروشکر خوب شدین الان ؟

منم نوع ۱۶, رو دارم

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره خودمم

خوش اومدی سیسی 😃❤

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

خوش اومدی سیسی 😃❤

فدات

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

استرس باعث ضعیف شدن بدن میشه و فعال نگه میداره میوه سبزیجات بخور پاور فیت درمان دردشه فقط مشکل کبد د ...

درسته ، پاورفیت تجویز کرده دکتر

نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما اون از کجا گرفته بود؟

ظاهراً از رابطه قبلیش 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

خداروشکر خوب شدین الان ؟ منم نوع ۱۶, رو دارم

اره عزیزم خوبم...کولکسکپی اگه درست نوشته باشم سه بار رفتم اثری از زگیلا نموند درحالی که بار اول تشخیص دکتر حیرت کرد از حجم زگیلا دور دهانه رحمم .. اصلا یدونه هم بیرون نزده بود من از همسرم فهمیدم ک آلوده شده .. ازمایش خونو پاپ اسمیرم منفی شد کلا ...ولی خب میگن سالی یبار باز پاپ اسمیر بده چک کن خودتو ...

زگیل تناسلی فقط با نمونه پاپ اسمیر ویا نمونه زگیل روی ناحیه تناسلی تایید میشه شما باکره ای نمونه پاپ ...

دقیقا درسته

پاپ اسمیر نتونستم بدم

تست DNA HPV دادم

من پارسال پاپ اسمیر دادم گفت التهاب داری اچ پی وی هم بده ترسیدم😬چند روز قبل پریود خارش میگیرم ینی م ...

نه فکر نکنم

من دو هفته ست خارش دارم ، تا مردمک چشمم میخاره

جاهایی میخاره که فکرشم نمیکردم

اره عزیزم خوبم...کولکسکپی اگه درست نوشته باشم سه بار رفتم اثری از زگیلا نموند درحالی که بار اول تشخی ...

درد داشتی منم درد دارم خیلی زیاد

از شوهرم مطمئن نیستم ان شاءالله اگر رابطه ج بادکسی داره بمیره بره به درک

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
دقیقا درسته پاپ اسمیر نتونستم بدمتست DNA HPV دادم

غصه نخوریا راه نرفته ی تورو دوسال رفتم پیر شدم از ناراحتی و ترس جواب ازمایشمو دیدم باورم نشد ازون وضعیت درومدم زندگیه عادیتو کن فقط اگه دستت خورد ب ترشحاتت سریع صدعفونی کن خدایی نکرده بدن کسی نخوره بخصوص بچه ها تا ان شالله خاموش شه ویروسه

غصه نخوریا راه نرفته ی تورو دوسال رفتم پیر شدم از ناراحتی و ترس جواب ازمایشمو دیدم باورم نشد ازون وض ...

🥺از طول درمان میترسم ، دکتر گفت حداقل یکسال زمان میبره از بدنت رفع شده خوشبینانه ترین حالتش

نه فکر نکنم من دو هفته ست خارش دارم ، تا مردمک چشمم میخاره جاهایی میخاره که فکرشم نمیکردم

رفع میشه خونه دامن بپوش با سشوار سرد خنک و خشک کن بیرونشو پماد ان ان بزن داروهای دکترو بخور من دیگه اصلا خارش ندارم منم گریه میکردم از خارش نمیدونستم علتش چیه

🥺از طول درمان میترسم ، دکتر گفت حداقل یکسال زمان میبره از بدنت رفع شده خوشبینانه ترین حالتش

کاری نداره طول درمانش همین قرصه دیگه میگم که من سه نوعشو داشتم پرخطر بی خطر متوسط من خوب شدم پس توام میشی ..یه ازمایشه که میری چک میکنن درمانش همون پاور فیته