2789

یه خانمی تاپیک زده شوهرم یک هفته ست با وجود نبود مایحتاج خونه خرجی نمیده و خودشم چیزی نمیخره حتی نون و مجبورم با بچم برم خونه مادرم

یکی نوشته لابد باهاش دعوا کردی که اینجوری کرده!

Wtf؟؟؟؟😐

یعنی این یه عمل طبیعی حساب میشه بعد دعوا؟

و خیلی چیزای دیگ که مغزم سوت میکشه و ته دلم از جنس خودم بیزارم میشم که زنم

اگه ما برای خودمون ارزش قائل نشیم میخوایم مردا قائل شن؟

قبلنا زیاد به این موضوع فکر نمیکردم ولی حتی تو رفتار و گفتار خودمونم باور " مرد سالاری" وجود داره. لازم نیست حتما پای طرفو تو شیر بشوریم و فلان و بهمان

همین که تو جاهایی که حق با اونا نیست حقو بهشون میدیم یا میزاریم حقمون پایمال شه بدون ناراحتی، یعنی همین تفکر!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سطح شعور آدمها متفاوته،هستند مردانی که اونقدر بیشعورن که برای خانواده شعب ابی طالب ایجاد میکنند ،و زنانشون فکر میکنن همه مردا اینطورن ،،اون خانم از تجربه خودش نوشته

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

تو سایتی که ازدواج با هر نره خری که شده افتخاره براشون چه انتظاری داری؟؟من ۲۹ سالمه و ۴ساله تو رابطم و به هاست خودم رسمیش نکردم شرایطشو ندارم هنوز دختره بند کرده به من ترشیده ترشیده دوست پسر ۴ساله داره معطلت میکنه بازیچه ای🤣اصن تو مغزشون این نیس که یه دختر میتونه تصمیم بگیره فعلن ازدواج نکنه یه دختر ممکنه اهدافی داشته باشه برا خودش حالا خودش ۲۳ سالشه شوهرش یه وحشیه هاره که عین سگ باهاش برخورد میکنه ولیییی عوضش شوهر داره

یه سری خانومای اینجا خودشونو جنس دوم میبینن که فقط باید در خدمت شوهر باشن

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

تو سایتی که ازدواج با هر نره خری که شده افتخاره براشون چه انتظاری داری؟؟من ۲۹ سالمه و ۴ساله تو رابطم ...

میدونی ارکسی برای زندگی هدف داره یکی هدفش تشکیل خانوادست زود دوستداره ازدواج کنه، یکی نه اهداف چیز دیگه ست

مشکل زمانی درست میشه که اونی که ازدواج کرده فکر میکنه هرکی شوهر نداشته باشه تو مسابقه باخته یعنی شوهرو همه چیز میدونه و میاد مسخره میکنه و برعکسش

نمیدونم تو ذهنشون چی میگذره خدایی😑

میدونی ارکسی برای زندگی هدف داره یکی هدفش تشکیل خانوادست زود دوستداره ازدواج کنه، یکی نه اهداف چیز د ...

فکر میکنن کاپ عن به دست میارن با شوهر کردن و بشور بساب اینقدر که مغزاشون کوچیک و پوسیده ست

میدونی ارکسی برای زندگی هدف داره یکی هدفش تشکیل خانوادست زود دوستداره ازدواج کنه، یکی نه اهداف چیز د ...

د همییین دیگه اعتقاد داره دوست پسرم منو گردن نگرفته من بازیچم و ترشیدم 🤣بند کرده به من ترشیده

خب من صد ساااال سیاه با سگی مثه شوهر تو ازدواج نمیکنم مگه از زندگی سیرم

همین منه ترشیده مجموع درامد ماهانم ۱۰۰ تومنه تو خونه خثدم زندگی میکنم آزادم

دقیقا منم حرص میخورم بعد میگن چرا پسرا پرو شدن خب ما پرو کردیم دیگه انقد بهشون رو دادیم که هار شدن!حق طبیعیه هر دختره انتخاب داره ازدواج کنه نکنه!

ازدواج افتخار نیس با ادم خوب و درست ازدواج کنی قشنگه من یه ادم مریض!

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

یه بار منم همینو گفتم که ازدواج اولویت نیست فقط یه انتخابه میتونه باشه میتونه اصلادنباشه

همه پریدن بمن که چرا مخالف ازدواجی و فلانی

فکر میکنن کاپ عن به دست میارن با شوهر کردن و بشور بساب اینقدر که مغزاشون کوچیک و پوسیده ست

کاش شوهرشون درست حسابی بود هنوز عقد نکرده تاپیک زده شوهرم کنترل خشم نداره از دستش فراریم خب من ری//دم تو این شوهر کردن

بعد اصن یه سریا دلشون نمیخاد زود ازدواج کنن به خدا من ۲۹ سالمه اصلا هنوز فکر نمیکنم به ازدواج با اینکه رابطم عالیه