2821
2789
عنوان

اچ پیوی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 98 پست
علائمت چی بود؟چه جوری فهمیدی؟

سوزش

خارش

ترشح شفاف رقیق مثل اب

دهانه ورودی واژن هم خیلی درد میکرد با اینکه باکره ام

و خارش ناحیه خصوصی و کل بدن

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک سیاسی زدم تعلیق شدم خداحافظی کردیم همونم 😂

امیر رضی یک چنین چیزی بود اسم کاربریتت؟

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

سوزشخارشترشح شفاف رقیق مثل ابدهانه ورودی واژن هم خیلی درد میکرد با اینکه باکره امو خارش ناحیه خصوصی ...

زگیل تناسلی فقط با نمونه پاپ اسمیر ویا نمونه زگیل روی ناحیه تناسلی تایید میشه شما باکره ای نمونه پاپ اسمیر نمیدونم میشه بدی یا امکانش نباشه ترشحات دهانه ی رحم لازمه

امکان نداره عزیزم فقط تماس پوست با پوست منطقه الوده در شخص بیمار یا ناقل یا مایعات تناسلی بدن، مگر ...

نه عزیزم

من اولش شک داشتم ، با چندتا دکتر صحبت کردم که چه وضعیتی بوده

گفتن 80 درصد احتمال هست

که آزمایش دادم و مثبت شد

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

پارتنرم 🤦🏻♀️

ای وای ایشالله که زود خوب بشی عزیزم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

درستهدست شخص آلوده اگه خیس باشه به کسی بخوره قابل انتقال استخر و.......ولی متاسفانه بعضی پزشکا و افر ...

درست میگین عزیزم

سوزشخارشترشح شفاف رقیق مثل ابدهانه ورودی واژن هم خیلی درد میکرد با اینکه باکره امو خارش ناحیه خصوصی ...

من پارسال پاپ اسمیر دادم گفت التهاب داری اچ پی وی هم بده ترسیدم😬چند روز قبل پریود خارش میگیرم ینی ممکنه؟؟😰😰

تو چه قشنگی😍...

دکتر چی گفت

آزمایش مثبت بود

از نوع پر خطر 16

تغذیه مناسب ، فست فودنخورم ، شیرینی جات کم کنم

سیگار الکل و .. نکشم

و مکمل مثل پاورفیت

در صورت امکان هزینه ، گارداسیل 9 ظرفیتی بزنم

امیر رضی یک چنین چیزی بود اسم کاربریتت؟

اره خودمم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....