2821
2789
عنوان

اچ پیوی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 98 پست
رفع میشه خونه دامن بپوش با سشوار سرد خنک و خشک کن بیرونشو پماد ان ان بزن داروهای دکترو بخور من دیگه ...

😭😭همین خارشش خیلی بدههههههه

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

درد داشتی منم درد دارم خیلی زیاداز شوهرم مطمئن نیستم ان شاءالله اگر رابطه ج بادکسی داره بمیره بره به ...

درد موقع رابطه کمی ولی خارشو سوزش اموننو بریده بود ...اگه منظورت کلکوسکپیه اره در حد زایمان درد کشیدم منم شوهرمو نفرین کردم با گریه از ته دل تو صورتشم گفتم خیر نبینی ولی اون ب خیانتاش ادامه داد گردن کلفت ترم شده 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نداره طول درمانش همین قرصه دیگه میگم که من سه نوعشو داشتم پرخطر بی خطر متوسط من خوب شدم پس توام ...

💕🫂مرسی مهربونم ، مراقب خودت خیلی باش

دیگر هرگز به جایی که ترک کرده ام باز نخواهم گشت حتی اگر خودم را هم جا گذاشته باشم

😭😭همین خارشش خیلی بدههههههه

بشور خشک کن قرصو و ازون پماد تزریقیا داده بزن تو تشت بتادین و اب بشین خوب میشی عزیز دلم یادت میره دردات بزودی 😘از ناراحتیت گریم گرفت غصه نخور کاریه که شده درد خیانت بده علاوه بر درد بیماری زخم خیانت جیگرمو اتیش میزد

نه فکر نکنم من دو هفته ست خارش دارم ، تا مردمک چشمم میخاره جاهایی میخاره که فکرشم نمیکردم

عزیزم ناراحت شدم،خداروشکر الان خیلی درمانها هست،نگران نباش الهی زود خوب بشی

تو چه قشنگی😍...

بشور خشک کن قرصو و ازون پماد تزریقیا داده بزن تو تشت بتادین و اب بشین خوب میشی عزیز دلم یادت میره ...

🥺❤️عزیزدلممممم

ممنون بابت توصیه هات حتما 🫂

عزیزم ناراحت شدم،خداروشکر الان خیلی درمانها هست،نگران نباش الهی زود خوب بشی

امیدوارم ❤️🫂