2777
2789
عنوان

بچه ها چند روز قبل پری بی بی چک مدیکور جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 32 پست
اره سیکل من ۲۴ روزس پریودم ۴ روز امکان اینکه ۳ روز بعد اتمام پریود تخمکم ازاد بشه هست تو بعضی سیکلام ...

اخه برای من خیلی قطعی منفی شد حتی چند ساعت بعدم مثبت نشد روز اول سیکل این ماهم چهار بهمن بود و من بیست و هشت بهمن صبح زود زدم سیکلم بین بیت و هشت تا سی روزه میشه اما ماه قبل بیست هفت روزه شد

بیبی چک بیخیال خودت چی حس میکنی من ۳ ماه اقدام بودم دوماهش رو بدون بیبی خودم میدونستم منفی میشه ماهی ...

من خیلی این ماه امید داشتم با وجودی که ماه قبل تخمکهام خیلی بهتر بود و دکتر گفت عالیه اما من حس میکردم نمیشه اینبار اما فکر میکردم باردارم خیلی توی ذوقم خورد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا یکسال عادیه ولی شد ۶ ماه حتما همسرت ی ازمایش اسپرم بده ی روز درمیون اقدام میکنی و فقط تحمک گذاری؟

من دارو استفاده میکنم روز یازده رفتم سونو برای اچ سی جی نوشت گفت سی و شش ساعت بعد اقدام کنم من سی و هشت ساعت بعد که شد دوازده شب شانزدهم اقدام داشتم یک و نیم ظهر هفدهم و شب نوزده و شب یست و یک کافی بوده ب نظرت؟

من دارو استفاده میکنم روز یازده رفتم سونو برای اچ سی جی نوشت گفت سی و شش ساعت بعد اقدام کنم من سی و ...

جنسیت خاصی مد نظرته؟

اگر نیست بعد پریود یک روز درمیون هر شب تا سیکل بعد اقدام کن

متسفانه من تو روزای اونج تخمک گذاری تو اون دوماه اول اقدام کردم ک باردار نشدم علت رو نمیدونم

ماه اخر یکروز درمیان از بعد اتمام پریود

جنسیت خاصی مد نظرته؟اگر نیست بعد پریود یک روز درمیون هر شب تا سیکل بعد اقدام کن متسفانه من تو روزای ...

ایقد جون نداریم اصلا نمیتونم ایقد زیاد پشت هم بعد تا روز ده دارو مصرف میکردم یازده که سونو دادم هنوز تخمکی ازاد نشده بود که قبلش لازم باشه اما بعدش دکتر رابطه های بیشتری دکتر نوشته بود که ما نه توانش رو داشتیم نه وقتش ب تعطیلی اخر هفته خورد رفتیم سفر🫣

من دارو استفاده میکنم روز یازده رفتم سونو برای اچ سی جی نوشت گفت سی و شش ساعت بعد اقدام کنم من سی و ...

چون کلا وقتی برای جنسیت خاصی مخصوصا پسر اقدام میکنی شانس بارداری تو هر دوره خیلی پایین میاد

مگر قرص اوا بوست خودت و فرتیل ایددهمسرت هم استفاده کنه هردو نفری دوتا یکی صبح یکی شب

گیاهیه و نسخه نمیخواد ولی یکم گرونه اما موثره خیلی

اصلا از ژل روان کننده هم استفاده نکنید مگر بیبی دنس ک دوسدار اسپرمه

اینجوری شانس بارداری تو هر سیکل تا ۲۰ درصد بهتر میشه

ایقد جون نداریم اصلا نمیتونم ایقد زیاد پشت هم بعد تا روز ده دارو مصرف میکردم یازده که سونو دادم هنوز ...

خب این دیگ طبیعیه من مثل توام ولی شوهرم هر روز تو حالت عادی میخواد اون ی روز درمیون براش کابوس بود😂

چون کلا وقتی برای جنسیت خاصی مخصوصا پسر اقدام میکنی شانس بارداری تو هر دوره خیلی پایین میاد مگر قرص ...

برای شوهرم خریدم نمیخورن خودم اوا زست میخوردم اما بعد اقدام دوباره نگرفتم تا معلوم بشه حاملم یا نه برای پسرم که نباشه ما بهتره تمرکزمون بذاریم روی روز تخمک گذاری چون من و شوهرم هر دو سرد مزاجیم و اگه روزهای قبل تخمک گذاری رابطه داشته باشیم همون روزا یا نمیشه یا خیلی سخت میشه میفهمی منظورم رو؟ با چت جی پی تی مشورت کردم میگه اگه همه روزا نمیتونین روزهای طلایی اقدام رو شروع کنید

خب این دیگ طبیعیه من مثل توام ولی شوهرم هر روز تو حالت عادی میخواد اون ی روز درمیون براش کابوس بود😂

من شوهرمم خیلی سرده روزهای قبل اقدام خیلی تفاهم داشتیم خوب بود ولی برای روزهای اقدام خوب نیست

برای شوهرم خریدم نمیخورن خودم اوا زست میخوردم اما بعد اقدام دوباره نگرفتم تا معلوم بشه حاملم یا نه ب ...

البته مزاج ربطی ب تعداد و تحرک مرفولوژی اسپرم نداره ...

اون فقط میل ب رابطه هست ک تو ادما متفاوته اوابوست رو بخور قرص خیلی خوبیه

همسرت هم حتما بخوره قول میدم نتیجه خوبی میگیرید

من دوسال تحقیق کردم