elieli77 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 614 عنوان محصولاتم خوبه قیمتمم خوبه بسته بندیمم خوبه 71 بازدید | 9 پست پس چرا فروشم کمهچکار کنم ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی 1404/11/28 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kindman2 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 8540 محصولاتت چیه کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
elieli77 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 614 محصولاتت چیه لوازم ارایشی تو باسلام گلم ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی
elieli77 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 614 پول نیست که مردم بخرن ای لعنت ب بی پولیتو کل عمرم اندازه امسال ندیدم همه از بی پولی حرف بزننبدبخت شدیم بخدا ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 18354 ای لعنت ب بی پولیتو کل عمرم اندازه امسال ندیدم همه از بی پولی حرف بزننبدبخت شدیم بخدا اره:( که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️
negin7701 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5881 من قبلا یه چیزاییو انلاین میخریدم که هزینه ش کمتر شهالان انقدر هزینه ارسال بالا رفته که ترجیح میدم حضوری بخرمکلا هزینه ارسال برام زور داره
elieli77 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 614 من قبلا یه چیزاییو انلاین میخریدم که هزینه ش کمتر شهالان انقدر هزینه ارسال بالا رفته که ترجیح میدم ح ... بخدا من هزینه ارسال ۱۰۰ میدم بخاطر مشتری ها کردمش ۸۵شاید باور نکنی ولی مشتری میبینی یدونه چیز میخره ۱۵ هزار سودش نیست من بقیش از جیب خودم میزارم تا پستی بدم ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی
negin7701 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5881 بخدا من هزینه ارسال ۱۰۰ میدم بخاطر مشتری ها کردمش ۸۵شاید باور نکنی ولی مشتری میبینی یدونه چیز میخره ... هزینه ارسال گرون شده و اصلا تقصیر شما نیستاما پولم تو دست مردم کم شدهدیگه خیلی ها مجبورن حساب کتاب کنن چجوری به صرفه ترهاین هزینه ارسالم وقتی میصرفه که طرف کلی خرید کنه.خدا بهتون برکت بدهمتاسفانه شرایط سخت شده خریدم کم شده دیگه
elieli77 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 614 هزینه ارسال گرون شده و اصلا تقصیر شما نیستاما پولم تو دست مردم کم شدهدیگه خیلی ها مجبورن حساب کتاب ک ... اره دقیقا همینه درس میگید ممنون میشم خوشگلای من غرفه منو توباسلام دنبال کنیدبزنید ماسک یارا میاره بالا ارایشی الی