2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 155 پست
دقیقاهمسرت وهمسرم وخودم مثل همیم،مال مامادرشوهرم میشینه بهمون میگه همین حرفاروکه بخوادماروراضی کنه د ...

خواهرانه میگم بهت 

با آقا امیر المونین تجیدید پیمان کن میدونی هیچ توضیحی نمیشه داد همش دلیه حس میکنی وقتی کمی نزدیک بشی 

از خدا میخوام که کمک کنه خدا بهمون تا راه رو پیدا کنیم راستش انقدر میگن من خودمم گاهی یک لحظه فکر میکنم اگه همش الکی باشه چی ؟

اگه کلا اشتباه باشه چی؟

ولی یه سری چیزا رو که کنار هم میزام میبینم نه به والله گه حقه 

و یه چیزی که بیشتر از همه چیز مطمئنم میکنه میدونی چیه؟

بچه بودم رفته بودیم مشهد من از گشنگی داشتم میمردم نشسته بودیم تو حرم گفتم مامان گشنمه معدم میسوزه مامانم برا سرگرم کردنم گفت برو بابات یبار زیادت کن بیا تا وقت بشه بریم هتل 

من 8سالم بود نه تلقین میدونستم چیه و نه اصلا میفهمیدم چرا زیادت میکنیم ولی باوکمال  تعجب بابام منو وقتی رو گردنش برد و ضریح آقا امام رصا رو بوسیدم یه لحظه وعانی شکمم سیر سیر شد نمیدونم چطوری توضیح بدم انگار یه دردی در همون لحظه ی برخورد لبم با مقام یهو پرید 

میخوام بگم هیچی نمیدونستم که تلقین کنم یا خوافاتی بشم گشنگی من رو شفا دادن علی بن موسی رضا صلوات الله پس تمام این حرفا که شروع شده درباره ی زیارت قبور و حرم ها میزنن تماما کار شیطان هست و بس پول انداختن و زیادی آویزون حرم ها بودن رو هم تایید نمیکنم ها ولی واقعا اونا یه فرصتی هستن برای نزدیک شدن بخدا اگه معنی زیارت رو بفهمی و درست بری زیارت حتما حتما باید در هر زیادت یک خاصیت بدت رو ترک کرده باشی وگرنه لبک گفتن خشک و خالی به هیچ دردی نمیخوره 

ببینین یکی از امان خواب یکی از علما اومده و گفته شما به تنهایی از پس شیطان برنمیاین تنها راه اینکه بر شیطان پیروز بشین کمک گرفتن از اهل بیت هست

ان شاالله خدا ههمون رو به راه رایت هدایت کنه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم باشه منم صلوات شروع میکنم توکل بخدا من هر وقت فرصتش پیش میاد میگم ولی انگار گوشاش رو بسته... ...

خب عالیه عزیزم این خودش یه امیده ببین چن روز پیش تو یه برنامه ای یه دختر ک قبلا شل مذهب بوده داشت میگف با یکی از سخنرانیا اقای رایفی پور ب راه اومده و نمازو شروع کرده..اگه بتونی از‌همین راه وارد بشی و سخنرانیا مرتبط ب این موضوعو گلچین کنی و بشینید با هم ببینید ک عالیه.. فقط یه طوری نشون نده ک انگار میخای هدایتش کنی مثلا یوقت ک خونه س صداشو بلند کن بشین گوش کن . خلاصه ازین ترفندا غیر مستقیم😉😉انشاا.. به حق این ماه عزیز ب راه بیان

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خب عالیه عزیزم این خودش یه امیده ببین چن روز پیش تو یه برنامه ای یه دختر ک قبلا شل مذهب بوده داشت می ...

ممنونم عزیزم ان شاالله

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من متاهلم ولی خواب دیدم عروسیمه ..تو خوابم هواسم بود شوهر دارمماااا ولی انگار رسم بود دوباره شوهر کن ...

نه بابا خدا نكنه اينم تقرباً ميدونم تعبيرشو ولي نميگم ولي خودت چيزيت نميشه مطماً باش😊بعدشم خواب ساعت داره بستگي داره كي ببيني مثلا خواب ظهر معني نداره