خواهرانه میگم بهت
با آقا امیر المونین تجیدید پیمان کن میدونی هیچ توضیحی نمیشه داد همش دلیه حس میکنی وقتی کمی نزدیک بشی
از خدا میخوام که کمک کنه خدا بهمون تا راه رو پیدا کنیم راستش انقدر میگن من خودمم گاهی یک لحظه فکر میکنم اگه همش الکی باشه چی ؟
اگه کلا اشتباه باشه چی؟
ولی یه سری چیزا رو که کنار هم میزام میبینم نه به والله گه حقه
و یه چیزی که بیشتر از همه چیز مطمئنم میکنه میدونی چیه؟
بچه بودم رفته بودیم مشهد من از گشنگی داشتم میمردم نشسته بودیم تو حرم گفتم مامان گشنمه معدم میسوزه مامانم برا سرگرم کردنم گفت برو بابات یبار زیادت کن بیا تا وقت بشه بریم هتل
من 8سالم بود نه تلقین میدونستم چیه و نه اصلا میفهمیدم چرا زیادت میکنیم ولی باوکمال تعجب بابام منو وقتی رو گردنش برد و ضریح آقا امام رصا رو بوسیدم یه لحظه وعانی شکمم سیر سیر شد نمیدونم چطوری توضیح بدم انگار یه دردی در همون لحظه ی برخورد لبم با مقام یهو پرید
میخوام بگم هیچی نمیدونستم که تلقین کنم یا خوافاتی بشم گشنگی من رو شفا دادن علی بن موسی رضا صلوات الله پس تمام این حرفا که شروع شده درباره ی زیارت قبور و حرم ها میزنن تماما کار شیطان هست و بس پول انداختن و زیادی آویزون حرم ها بودن رو هم تایید نمیکنم ها ولی واقعا اونا یه فرصتی هستن برای نزدیک شدن بخدا اگه معنی زیارت رو بفهمی و درست بری زیارت حتما حتما باید در هر زیادت یک خاصیت بدت رو ترک کرده باشی وگرنه لبک گفتن خشک و خالی به هیچ دردی نمیخوره
ببینین یکی از امان خواب یکی از علما اومده و گفته شما به تنهایی از پس شیطان برنمیاین تنها راه اینکه بر شیطان پیروز بشین کمک گرفتن از اهل بیت هست
ان شاالله خدا ههمون رو به راه رایت هدایت کنه