2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ایمانت رو قویتر کنی. این خوابها یه جورایی برای ترساندن شخص و یادآوری روز مرگ هست. با نزدیک شدن ...

یعنی بخاطراینه ک نمازنمیخونم،جدیدامیگم دین مهم نیست فقط انسانیت مهمه ک حق یتیم نخوریم وحق الناس و حق الله گردنمون نباشه این چیزا...یعنی ممکنه بخاطرایناباشه؟

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net
من شوهرم شیفته و ی جورایی میترسم ولی بعضی نواقع عین خرس میخوابم شبایی ک شیفته فکر کنم لارداری چون ی ...

اخه این ازطبیعی گذشته دیگه😖

صبح داشت میرفت قلم چی صبح جمعه تصادف کرد ماشینش چپ شد بچها باور نمیکنید سرش ب سنگ خورده بود سنگه اند ...

اخی عزیزم ،خدابه پدرومادرش صبربده 

یعنی بخاطراینه ک نمازنمیخونم،جدیدامیگم دین مهم نیست فقط انسانیت مهمه ک حق یتیم نخوریم وحق الناس و حق ...

بله جانم. این حرفها رو جدیدا مد اوردن. شما وقتی نماز میخونی بخاطرش مجبوری گناه نکنی. هر چیزی رو نبینی و خودت رو پاک نگاه داری. نماز یک واجب نیست بلکه یک فرصت هست. میگن آدمهایی که میمیرن میگن آرزو داریم برگردیم به دنیا فقط بتونیم حداقل دو رکعت نماز بخونیم 

الان هم شما برین وضو بگیرین و با خلوص نماز صبح بخونید. 

وقتی این خواب رو می بینی یعنی خدا روت حساب باز کرده و منتظره تا پیشش برگردی

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ببین عزیزم خوابت دو حالت داره،اگر تو خواب دارن زنده به گورت میکنن،درواقع زنده ایو دارن خاکت میکنن تع ...

نه ببین توخوابم خودم زنده ام یجوری پرتم میکنن توقبر

یعنی بخاطراینه ک نمازنمیخونم،جدیدامیگم دین مهم نیست فقط انسانیت مهمه ک حق یتیم نخوریم وحق الناس و حق ...

ای وای این موج چیه که اومده سراغ ما

شوهر منم جدیدا میگه عزیزم دین رو خدا برامون فرستاده چرا مهم نیست!!!دین جهت سمته 

وای اصلا یه حرفیه که نمیدونی از کجا شروع کنی بگی به کجا برسی 

خدایا خودت کمکمون کن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بله جانم. این حرفها رو جدیدا مد اوردن. شما وقتی نماز میخونی بخاطرش مجبوری گناه نکنی. هر چیزی رو نبین ...

باحرفات یجوری ارومم کردی...پس نمازم روشروع میکنم

عزیزم مت در حدی نیستم ک بخوام نصیحتت کنم چون نماز خودم خیییلی دست و پا شکسته ست..اما شنیدم ک بدون نماز اعمال ادم قبول نمیشه و اولین موردی که پس از مرگ بازخواست میشه نمازه..امیدوارم ک بتونم تو مارمضون این نقصمو جبران کنم..شمام با توکل ب خدا شروع کن نمازو اینجوری حتما ب ارامشم میرسی..حتما خدا خیلی دوستت داره شاید خواسته بهت یاداوری کنه😘😍

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اخه شانس ندارم که پنج سال پیشم خواب دیدم بابام فوت کرده نمیزارن برم بالاسرش،قشنگ موبه موهمون اتفاقی ...

من باردار نیستم وتجربه اشم نکردم ولی فکر میکنم دوره خیلی عجیبی باشه انگار تمام ذهنتو زیرو رو میکنه ، این خواب هم احتمالا مربوط به همین اتفاق ۵ سال پیشه ، یه گوشی از ذهنت ترس تکرار شو داشتی الان دوباره پیداش شده ، خیلی شنیدم زن باردار خواب ترس ناک زیاد میبینه ، نترس اینا طبیعی، تو خواب میدونی که داری خواب میبینی یا یه خواب به نظر واقعیه؟

منم دیروزصبح یه اتفاقی برام افتاددیگه میترسم بخوابم الان شوهرم رفت سرکارمنم خوابم میادولی میترسم

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
بله جانم. این حرفها رو جدیدا مد اوردن. شما وقتی نماز میخونی بخاطرش مجبوری گناه نکنی. هر چیزی رو نبین ...

دقیقا میبینین چه به روزمون آوردن 

اهل بیت برای من ما یک فرصت و ریسمانی از طرف خدا هستند که میتونیم باهاشون بخدا نزدیکتر بشیم اسلام و قران 100 قدم جلوتر از کافرا میندازتت ولی چه به روزمون اومده که عقب افتاده تر شدیم واینم اوضاع اعتقادمون شده😢

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج