2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 155 پست
من آیه الکرسی رو حفظ نبودم و اینکه یادم میرفت بخونم گذاشتمش رو صفحه گوشی هر بار که میدیدمش میخوندم ا ...

راهکارخوبی دادیا،منم نصبش میکنم

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net
امیدوارم دوباره برگرده به وضع قبلش. من هم یکی از فامیلهامون هر شب قبل از خواب با وضو میخوابید ولی یه ...

از اولشم همسرم آدم معتقدی نبود الانم که حرفایه باب میلش رو پیدا کرده به حدی با اماما لج افتاده بود گفتم عزیزم تو وهابی هستی وگرنه این غضب از کجا میاد...

نمیدونم نمیخواد بحث بشه یا تازگیا حس میکنم یکم ملایم تر شده 

از این میسوزم آدم دل پاک چشم پاک دست خیر داره کمک میکنه به فقرا...

کلا خوبه فقط نماز و روزه و اهل بیت تو کتش نمیره خیلی تلاش کردم انگار محاله اصلا😧

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جو خوبی داره اینجا.. خداروشکر اکثر کامنتا مثبت بود..من وقتی میرم اینستا کامنتارو میخونم تازه میفهمم مردم چقد بی اعتقاد شدن 

.بعضی وقتا بعضیاش شوک برانگیزه

.حتی یه جا بحث درباره وجود خدا بود ک اونجام حتی یه سری مخالف بودن 😲😲😲😲😓😓

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
از اولشم همسرم آدم معتقدی نبود الانم که حرفایه باب میلش رو پیدا کرده به حدی با اماما لج افتاده بود گ ...

از خود خدا بخواین که برش گردونه. هر کسی می بینید با یه چیزی برمیگرده. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
امیدوارم دوباره برگرده به وضع قبلش. من هم یکی از فامیلهامون هر شب قبل از خواب با وضو میخوابید ولی یه ...

کسی هم که اونجوری افراطی بوده و از دین خارج بشه دیگه محال بشه برگردوند و خیلی هم عقده ای میشن ماهم چند مورد داریم و تو زندگیشونم بدبختی میکشنا همش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اولشم همسرم آدم معتقدی نبود الانم که حرفایه باب میلش رو پیدا کرده به حدی با اماما لج افتاده بود گ ...

اگه منطقی هستن با استدلال یاد بگیرید قانعشون کنید

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
از خود خدا بخواین که برش گردونه. هر کسی می بینید با یه چیزی برمیگرده. 

من که انقدر دعا کردم چندین ساله...

ولی امسال رسما حاجتم قرار دادم ببینم جواب میگیرم 

چن سال پیش یبار 3ماه نماز خوند مرتب نماز صباشم

بعدش نخوند گفت من به خاطر تو میخونم این نماز قبول نیست داره 40 سالش میشه نماز بعد 40 سال دیگه ثواب جوونی رو نداره من میخوام زودتر بفهمه داره زمان رو از دست میده 

ولی خدا به همه چیز تواناست بازم توکل میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه منطقی هستن با استدلال یاد بگیرید قانعشون کنید

نه مشکل همینجاست منطقی نیست 

دوست نداره اصلا بشنوه نمیدونم دلیلش چیه اخه اگه لقمه ی حرام باشه رو منم باید اثر بزاره اهل حلال و حرامه خودشم

اینکه نتونی حقیقت رو ببینی دلیلی داره یه گناهی جلوش رو میگیره دنیا پرست و پول دوستم نیست 

فقط تو گوشیش فک کنم چرت و پرت میفرستن میبینه بهشم گفتم چشماتو آلوده نکن به خاطر همینه نمیتونی نماز بخونی...ولی بازم مطمئن نیستم که شاید یه چیزایی ذاتیه...😳

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که انقدر دعا کردم چندین ساله... ولی امسال رسما حاجتم قرار دادم ببینم جواب میگیرم  چن سال پ ...

بابای من ب نمازو اینا پا بنده اما ب خاطر یه مشکلات مالی ای میخاس پول بهره ای بگیره.. من باهاش صحبت کرذم گوش نکرد..انقد شب و روز گریه کزدم و دعا کردم دعام نمیگرفت بعدا فکز کردم بخاطر اینه ک خدا اختیارو از ادما نمیگیره و جلو گناه کسیو نمیگیره ولی بالاخره دعام گرفت..و این اتفاق نیفتاد..شمام از خدا بخواه قلب همسرتو روشن کنه انشاالله ک فرجی بشه

.

بابای من ب نمازو اینا پا بنده اما ب خاطر یه مشکلات مالی ای میخاس پول بهره ای بگیره.. من باهاش صحبت ک ...

خداروشکر چه دختر عاقلی😍

ممنونم ان شاالله خدا کمکم کنه

منم امسال تصمیم گرفتم که این حاجترو  در شبهایه قدر  بعد از تعجیل در ظهور اقا امام زمان حاجت بگیرم و جدیتر از خدا بخوام 

پسرم داره بزرگ میشه الگویه پسرمه ما که اون همه تو گوشمون خوندن و از بچگی آشنا کردن و الگومون پدرو مادرمون بود با این وضع حالا بعد چندین سال گمراه شدن تونستم برگردم پسر من چی😳

پسرم گفت یا ابوالفضل یهو برگشت گفت چی گفتی با عصابانیت ها گفت ابوالفضل کیه فقط خدا هست بقیش چرت و پرته پسرم ترسیده بود 😢

جیگرم آتیش میگیره از حرفاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر چه دختر عاقلی😍 ممنونم ان شاالله خدا کمکم کنه منم امسال تصمیم گرفتم که این حاجترو  د ...

من امسال برا یه حاجت مهمی برنامه دارم هرروز مارمضون ۷۰۰تا صلوات بفرستم ۳۵۰تا موقع افطار ۳۵۰سحر..اول روزی۵۰۰تا بوذ چن روز عقب موندم میخام بکنم ۷۰۰.. ک تا اخر مارمضون بشه ۱۴۰۰۰تا..اگه حوصله و وقتشو داری شمام بکن..۱۴۰۰۰صلوات حاجت میده قبلنم امتحان کزدم..ولی فقط ب دعا بسنده نکن ..تا اونجا ک میتونی با ارامش و محبت و بدون جدل باهاش صحبت کن..

من امسال برا یه حاجت مهمی برنامه دارم هرروز مارمضون ۷۰۰تا صلوات بفرستم ۳۵۰تا موقع افطار ۳۵۰سحر..اول ...

ممنونم باشه منم صلوات شروع میکنم توکل بخدا

من هر وقت فرصتش پیش میاد میگم ولی انگار گوشاش رو بسته...تو همین سایت هم خیلیا رو عینه شوهرم میبینم دقیقا حرفایه مشابهی میزنن

من فکر میکنم که تا خدا تو دلش نندازه من هزار روزم براش بشینم صحبت کنم فایده نداره حس نمیکنه حرفم رو ببینید واقعا با شرح منطقی بخوای جلو بری هرچی که بگی برایه کسی که همش رو شنیده هیچ فایده ای نداره...شاید مسیحی رو راحتر از همچین آدمایی مسلمان کرد چون مثلا نمیدونن خبر ندارن

ولی بازم از آقایه رائفی پور نسبتا خوشش اومده ببینم میتونم به ترفندی سخنرانیش رو بدم گوش کنه هییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم باشه منم صلوات شروع میکنم توکل بخدا من هر وقت فرصتش پیش میاد میگم ولی انگار گوشاش رو بسته... ...

دقیقاهمسرت وهمسرم وخودم مثل همیم،مال مامادرشوهرم میشینه بهمون میگه همین حرفاروکه بخوادماروراضی کنه دین بدنیست،ولی مازیربارنمیریم ومیگیم ایناهمش چرته مهم انسانیته فقط....

تااینکه بعدیکسال این چهارروزدارم ای خواب رومیبینم...

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net
نماز واجبه گلم.باید خونده شه.

بله میدونم خب من که نگفتم واجب نیست. فلسفه ش رو گفتم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.