بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزيزم.من تو خيلي از تعبير خواب ها ديدم كه اگه همچين خوابي براي خودت ببيني اگه مجرد باشي ازدواجه ...
عهه پ مجردا هر شب ب مرگ فکر کنن تا خابشو ببینن😂😂😂😂
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
قربونت امشب اومدم نی نی سایت بعد از مدتی..همش ب یادت بودم😆
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
سلام عزيزم.من تو خيلي از تعبير خواب ها ديدم كه اگه همچين خوابي براي خودت ببيني اگه مجرد باشي ازدواجه ...
من متاهلم ولی خواب دیدم عروسیمه ..تو خوابم هواسم بود شوهر دارمماااا ولی انگار رسم بود دوباره شوهر کنم😹😹نمیرم
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁