2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست
وقتی قانون بچه رو تا 7 سال به مادر میده بیخود کرده بچه رو بگیره بعد هم بچه رو بگیره میخواد چه کنتش ...

دخترم ۸سالشه. 😞آره چراکه نه .پدر مادرش جونشونو برا بچم میدن مثه گل ازش مواظبت میکنن ،دیگه چرا ضعف داشته باشه .شوهر من خیلی زورگوعه ،میگه قارون با همه ثروتش قدرتمند ترین آدمم بیاد نمیتونه بچه مو ازم بگیره به تو نمیدمش ،اینو مطمئنم چون قلدره چون عوضیه ،باباشم که وکیله دستشون با قاضی ها تو یه کاسه س ،قانونم ینی کشک ،قانون با پولداراس با برش دارا با ظالما 😖چطوری ول کنم برم وقتی تحمل یه روز دوری دخترمو ندارم .مطمئنم برم دیگه دستم به دخترم نمیرسه واین برا من ینی مرگ 😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

ماده 1169 قانون مدنی حضانت و نگهداری طفلی را که ابوین او جدا از هم زندگی می‌کنند تا هفت سالگی به مادر و پس از آن به پدر واگذار کرده است. اما توجه به این امر ضروری است که حسب تبصره ماده مذکور که در تاریخ 8 آذر 1382 به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است «بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد.

بر این اساس حضانت طفل پس از هفت سالگی به طور مطلق به پدر واگذار نمی‌شود بلکه هرگاه بین پدر و مادر طفل در مورد حضانت او اختلاف شود معیار تعیین حضانت‌کننده صرفا مصلحت طفل است. چه‌بسا علیرغم عدم وجود عیب و نقصی در پدر به تشخیص دادگاه مصلحت طفل اقتضاء می‌کند حضانت او بر عهده مادرش باشد. 

در این صورت بدون اینکه نیاز به دلیل دیگری باشد حضانت از پدر سلب و به مادر داده خواهد شد. با وجود این قانون٬ دادگاه صادرکننده رای توجهی به این امر نکرده و در مورد مصلحت طفل و نقش آن در تعیین دارنده حق حضانت هیچ اظهارنظری نکرده است.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نكنه اين بجه رو ميخاي بدبخت كني🙄اونم دختر ك هرچي نازش ميكني و اوضاع خوبه همشون زودي گول ميخورن ...

😢چی بگم چرا مردا بعضیاشون نفهمن..

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

فکر میکنید مثلا اینطوری به نفع بچتونه؟؟؟

والا نیست

یکی از اشناهامونم شوهرش دست بزن داشت و مشاور رفتن و حتی روانپزشک رفت شوهرش

الان کلی دارو مصرف میکنه و الان بحث و دعوا دارن اما کتک کاریشون حذف شده تقریبا

دخترشون الان 16 سالشه 

اوایل شاگرد اول مدرسه بود و خیلیم تیزهوش

اما الان دچار تشنج شده و یه بچه کاملا عصبی و داغون و از مدرسه گریز شده

به نظر من تقصیر مادر بچست که این وضع رو تحمل کرده و باعث شده که ثمره زندگیش اینطور جلو چشمش اسیب ببینه و به همچین جایی برسه

والا جدا شدن و دیدن پدر و مادر بدون دعوا خیلی بهتر از دیدنشون تو بحث و کتک کاریه واسه روحیه بچه

ولی شوهر من ک آنقدر مثلاً بچشو دوست داره فکر نکنم ازین کارا کنه بچه رو اصلشو از خودش می‌دونه میگه از ...

کلا همسرت همه خصلتا بدو با هم داره شکر خدا

من موندم چطوری همچین ادمیو تحملش میکنی اخه؟؟؟

فکر میکنید مثلا اینطوری به نفع بچتونه؟؟؟ والا نیست یکی از اشناهامونم شوهرش دست بزن داشت و مشاور رف ...

همین الانم ک ما دعوامون میشه میفهمم ک تمام استرسامون به بچمونم منتقل میشم همش بهش یادآوری میکنم ولی بازم داد و بیداد می‌کنه امروز بچه دستم بود علم داد نزدیک بود سر بچه شش ماهم محکم بخوره به دیوار و پنجره که من سریع بچه رو اینور کردم

دخترم ۸سالشه. 😞آره چراکه نه .پدر مادرش جونشونو برا بچم میدن مثه گل ازش مواظبت میکنن ،دیگه چرا ضعف د ...

شرایط شما برای جدایی سخته

باید راه دیگه ای پیدا کنید

بهتره پیش یک وکیل برید تا راه چاره ای نشونتون بدن

دخترم ۸سالشه. 😞آره چراکه نه .پدر مادرش جونشونو برا بچم میدن مثه گل ازش مواظبت میکنن ،دیگه چرا ضعف د ...

من زندگی شما رو نمیدونم که نظر بدم عزیزم

ولی بازم با این چیزا که گفتی اگه همسر شما هم اینطور کتکت میزنه و خونوادش هم خیلی دخترتو دوست دارن و ازش خوب نگهداری میکنن من بودم جدا میشدم با خیال راحت از شوهرم و بچه هم میدادم بزرگش کنن و بچم بزرگتر شد خودش سمتم میومد 

به نظر من اسیبی که دخترت میبینه وقتی مادرش جلوش کتک بخوره خیلی بیشتر از اسیب جدا شدن پدر و مادرشه

همین الانم ک ما دعوامون میشه میفهمم ک تمام استرسامون به بچمونم منتقل میشم همش بهش یادآوری میکنم ولی ...

خب یه درصد فکر کن اگه بچت خدای نکرده طوریش میشد واقعا جه میکردی؟؟؟

یا خودت خدای نکرده طوریت بشه اون طفل معصوم با اون پدر روانی چه خواهد کرد و چی به سرش میاد؟؟؟

واقعا دیگه نمیدونم چی بگم و چطور بگم قدر خودتو بدون و مثل زنای عهد قلقلک میرزا رفتار نکن

شبت خوش

بازم میگم  شوهرم بعدش که آروم میشه ۱۰۰درجه تغییر می‌کنه و مهربون میشه و انگار بهترین مرد دنیاست  و ایده آله و پشیمون میشه .فقط موقعی ک عصبانی هیچی نمی‌فهمه.باید کلاسهای کنترل خشمو بگذرونه

شرایط شما برای جدایی سخته باید راه دیگه ای پیدا کنید بهتره پیش یک وکیل برید تا راه چاره ای نشونتون ...

ممنون از راهنماییت آبجی، برام دعاکن 🙏🙏🙏

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
من زندگی شما رو نمیدونم که نظر بدم عزیزم ولی بازم با این چیزا که گفتی اگه همسر شما هم اینطور کتکت م ...

ممنونم آبجی، ولی شما خودتون مادرید چطور دلت میاد بچتو بندازی بری😞کتک زدن سالی چنددفعه س هرچن ماهی که به جنون میرسه ،هردفعه شم که پیش دخترم نیس ،خب گاهی دخترم خوابه مثلاً ،،،وای چطوری خیالم راحت باشه وقتی دخترم میگه مامان اگه تو بری ؛مدرسه مون بگه ماماناتونو بگین بیان ،من چکار کنم مامان ندارم ،دلم آتیش میگیره دخترم ببینه همبازیهاش مامان دارن اون نه ،دلم غمباد میگیره نتونم عروسی دخترمو ببینم ،چون شوهر من خیلی لجبازه ،دخترمو خیلی دوس داره حاضره بمیره اما دست من به دخترم نرسه ،باج بده به کسی نیست ،غد و یکدنده ،😖من خیلی چیزا تو زندگیم کم دارم ،اونقد بدی داره که خدا میدونه ،بعضی دوستان نی نی سایت در جریانن ،بدترینش هرزگیشه 😞اما دخترم .😖خیلی شرایط بدی دارم ،وقتی دخترم دوس داره باشم واز این زندگی نرم ،اگه برم بعدا میگه تو اگه مامان بودی بخاطر من میموندی 😢برام خیلی دعا کن دوستم.محتاجم 🙏🙏🙏

واقعا؟ چطور!

افرادی که غلبه ی دم دارن دچار عصبانیت شدید و جنون میشن

که با حجامت و فصد خون رفتارشون متعادل تر میشه

اصولا تو وسط های ماه قمری این حالت هاشون شدت بیشتری داره

برید پیش طبيب طب سنتی شهرتون

اسامیش تو سایت طبایع هست

مشکل رو مطرح کنید احتمالا تجویز میکنن براشون

...