2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست
یکی گفت به خانواده ش بگم خانوادم مثل خودشن حتی مامانش جلوی خودم به شوهرم میگه بچتو بزن! بچه رو باکتک ...

خب پس کلا تربیتش مشکل داره همسرت دختر خوب

از اول همچین چیزایی رو دیده واسه همین اینطوری شده

الان که مادرت فهمیده جمع کن و برو و ازش جدا شو تا بیشتر از این به خودت و بچت اسیب نزده

من موندم طرف حتی به مادرت توهین کرده بعد مادرت رفته و شما موندی تو خونه اخه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی گفت به خانواده ش بگم خانوادم مثل خودشن حتی مامانش جلوی خودم به شوهرم میگه بچتو بزن! بچه رو باکتک ...

ببخشیدها ازهمچین مادری همچین بچه ایی هم باید باربیاد بگو ازخدانمیترسی یدفه بچه روبگیره زیرمشتو لگد عجب مادریم داره به به خانوادت پشتت هستن؟پدر داری؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
بچه پسر چی ۷ساله؟  مگه دختر ۷سال و پسر ۲سال نیست؟

اگه اشتباه نکنم کلا شده ۷ سال

تازه بعدش هم با پدر نیست

باید دادگاه تشکیل بشه ببینن چی به صلاح بچه است

باز الان یک سرچ میکنم بهت میگم

ما بحث میکنیم طفلی بچم بی ادب شده میگه ساکت به باباش میگه گمشو😢دهنتو ببند 3سالش نشده هنوز 2سالو نه ...

جداشي والا بهتره

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
خب پس کلا تربیتش مشکل داره همسرت دختر خوب از اول همچین چیزایی رو دیده واسه همین اینطوری شده الان ک ...

اره کلا ابمجوری تربیت شده فکر میکنه فقط باید زد فکر میکنم ریشه تو بچگیش داره چون امروز می‌گفت بابامم مامانمو میزد و چند نفر دیگه رو مثال میزد و نتیجه گرفته زنو باید زد!

خب عزیزم شوهر شما اینجوریه. من اگه حرف طلاق بزنم مهریه مو میده بچمم میگیره میگه هری، 😞

وقتی قانون بچه رو تا 7 سال به مادر میده بیخود کرده بچه رو بگیره

بعد هم بچه رو بگیره میخواد چه کنتش اخه؟؟؟

فکر کردی کار و زندگیشو تعطیل میکنه میشینه بچه داری میکنه یا میده مادرش نگه داره واسش؟؟؟؟؟

فقط شاید بگه بچه رو میگیرم سر لج با شما که اونم بچه بعد دو هفته دهنشو اسفالت میکنه و بعد میاد دو دستی تقدیمت میکنتش

یکی از اشناهای ما اخلاقش گند بود مرده

زن اولش هی میگفت بچمو نمیزارم برم و ... و اخرش مجبور شد جدا بشه و مرده از لج زنه اول بچه رو گرفت و بعد دید سخته نگهداریش برد پسش داد به مادرش

ولی زن دوم بچه 5 ماهشو ول کرد و رفت و گفت بچه هم نمیخوام

مرده رفت التماس کرد به زن دوم که بچه رو نگه داره خودش چون دید زنه روش ضعفی نداره اصلا

سلام عزیزم من فقط اینو میدونم که نباید این وضعو تحمل کنی بخاطر سلامت خودت و بچه ات. خدای نکرده چندسال دیگه رو میاری به قرص و بچه نازتم فرشته خدا آسیب میبینه و خدا میدونه چه آینده ای داشته باشه. من پیشنهادم اینه که در درجه اول بری پیش روانشناس خوب و همه چیزو تعریف کنی و بعدش ان شاءلله بتونی شوهرتم ببری روانشناس...

ان شاءلله که نتیجه میگیری. شایدم لازم باشه همسرتو ترک کنی تا به خودش بیاد. در هرحال اگر درستم نشد و چاره ای جز طلاق نبود طلاق بگیر یعنی پزشک قانونی برو . یا مهریه تو ببخش و خلاصه با هرترفندی شده حضانت بچه تو بگیر... عزیزم نذار این وضع ادامه پیدا کنه که بعد ۲۰ سال بگی کاش جوان بودم یه کاری میکردم

وقتی قانون بچه رو تا 7 سال به مادر میده بیخود کرده بچه رو بگیره بعد هم بچه رو بگیره میخواد چه کنتش ...

ولی شوهر من ک آنقدر مثلاً بچشو دوست داره فکر نکنم ازین کارا کنه بچه رو اصلشو از خودش می‌دونه میگه از وجود منه تو فقط زاییدیش!

کلا مادریه منو زیر سوال میبرند همش احساس میکنم منتظره دوران شیردهی می ک تموم شد دیگه نخواهم😖

واقعا؟!

اره نكنه اين بجه رو ميخاي بدبخت كني🙄اونم دختر ك هرچي نازش ميكني و اوضاع خوبه همشون زودي گول ميخورن وا مصيبت ك اوضاع خونه اينجوري باشه☹️😔

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
قربونت برم مال منم همینه، شوهر گند منم همیشه خدا عصبانی و دنبال بهونه برای دعوا، اما همون ماهی دوماه ...

😔😔

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔