2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای    این طفل معصوما کاش خوشبخت بشن

به خدا اونموقع هنگ بودم تا چند وقت بهش فکر میکردم و میگفتم تقصیر مرده هست اما الان که اینجور تاپیکا رو میبینم مخم سوت میکشه و میگم  تقصیر خود زنه که زندگی بچش به همچین جایی میرسه

بچه رو سیلی میزنه😳 من بودم وسط رابطه یهو میخابوندم تو گوشش میگفتم مدلمه شوهرت دست خودش نیس.مریضه ...

شوهر من تابحال دخترمو دعوا نکرده چه برسه کتک 😟ولی خب وقتی دیوونه میشه با مامان باباشم بد حرف میزنه ،ولی خدایی دیگه بچه زدن نداره .دختر من ۸سالشه اگه باباش بگه پخ سکته میکنه ،انگار فقط بامن مشکل داره 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
باورکنید یه دوروز که بچه ور دلشون نق بزنه دودستی میان تقدیمتون میکنن اگه مشکلتون بچس نقطه ضعف نشون ن ...

شوهرمن که یه مامان بابا داره که مثه شیر از بچم مواظبت میکنن اگه نباشم 😞چقد سخته جنست مادرانه باشه 😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
کااااش حق کار داشتی موقع عقدت 

روز خاستگاری تاکیید کرد که مخالفه منم از خدا خاستم که از کار راحتم اخه مجردیم سر کار میرفتم

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
بعدش پشیمون میشه جرأت اینکارم ندارم

پدری برادری کسی پشتت نیست؟برو شکایت کن وجداشو مدل همسرت وحشتناکه اخه اگه یبارزد ضربه مغزی شدی چی مشکل روانی داره والا شماخانمهاخوب بادل وجراتید باهمچین مردایی موندید البته من جای شمانیستم شایدم شرایط جدایی نداری اگه میتونی جداشو اگرم ک نه پس بش گیرنده ومجبوری بمونی وبسازی نمیدونم چی بگم والا بروپیش مشاور عزیزم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
عزیزم چرا اینجوری میگین، شاید دلش بشکنه 😞کاش شوهرای مام یه همچین زنهایی داشتن ،حقشونو از حلقومشون م ...

والا بلا منم بچه دارم

همسرم هم نمیگم عالیه ولی خب خیلی فاکتورای مثبت داره و فقط زود عصبی میشه یه کم و سر چیزای بیخود الکی بحث کوتاه میکنه باهام تا اخرش هم کوتاه میاد

ولی به خاطر بچم بهش گفتم ازت جدا میشم چون نمیخوام بچم الگو برداری کنه ازت و اسیب روانی ببینه

همسرمم دید خیلی جدیم توی حرفم خودشو خیلی جمع کرده و کنترل میکنه شکر خدا

واقعا؟ چطور!

وااای اخه فصدوحجامت براکسیکه ب مادرزنش ک جای مادرشه فایده داره براکسیکه زنشو جلوی چشم بچش میگیره زیرلگد سرش میکوبه ب دیوار حجامت چکارمیتونه بکنه توروخدا ی چیز بگید باعقل جور دربیاد عزیزای دلم حجامت ک خون کثیف میکشه تازه سرحالتر میشه هارترم میشه عزیردلم بروپیش مشاور 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

چرا اینقدر ساکت میشینید

خوب برید با یک وکیل صحبت کنید

ببینید چی کار باید کرد تا حق حضانت رو بگیرید

امان از دست سکوت زن ها

مادری که باش

والا ما هم مادریم

من یک بار دعوام کلامی با شوهرم بالا گرفت

بعش گفتم طلاق میگیرم میرم

بچه هم که تا حداقل ۷ سال مال منه

تا بعدش هم خدا کریمه

همونجا دهنش رو بست

دست آخر هم خودش اومد عذرخواهی کرد

ماها مادریم

اونا هم پدر

بلاخره برای اوناهم سخته از بچه شون جدا بشن

حالا بگو یک سال

بلاخره تهدیدش هم گاهی بد چیزی نیست

والا بلا منم بچه دارم همسرم هم نمیگم عالیه ولی خب خیلی فاکتورای مثبت داره و فقط زود عصبی میشه یه کم ...

خب عزیزم شوهر شما اینجوریه. من اگه حرف طلاق بزنم مهریه مو میده بچمم میگیره میگه هری، 😞