2777
2789
عنوان

خانم هایی که تجربه بارداری داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست

من تا ۳ ماه اول ۴ کیلو کم کردم بعدش کم کم اشتهام خوب شد اما کلا تا پایان بارداری ۸ کیلو اضافه کردم و با اینکه همه میگفتن بچه ت ریزه حتما وزن دخترم ۳ کیلو بود

ی جایی توی قلبت هست که روزی خونه ی من بود.. 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا آدم کم اشتهایی هستم و الان بدتر هم شدم مثلا چی بخورم

آجیل،کباب،آبگوشت،حلیم،بستنی میوه ها هم انگور به شدت وزن میده نگران هم نباش منم همینجوری بودم بعدا بهتر شدم صبحانه ها حلیم درست کن بخور قند و شیرینی هم چرا کامل حذف کردی بخور به اندازه بخور

انشاالله بسلامتی

اصلا نگران نباش من تا چندماه فقط با سرم زنده بودم هیچی هیچی نمیتونستم بخورم فقط نوشابه به معدم میساخت هرچیز دیگه از گلوم پایین نرفته گلاب به روت...

اما خداروشکر جنینم وزنش خوب بود و الان دختر نازم چهار ماهشه ماشاالله صحیح و سالم

شرایطت عادی اکثر مادرا تو ۳ ماه اول بخاطر شرایط بارداری مثل تهوع یا همین کم اشتهایی لاغر میشن و کم غذا

ویتامین هاتم خوردی خوبه

قند و شیرینی هم خوب کردی حذف کردی

درکل خوبه خوب پیش رفتی شرایطتم عادی نی نی هم سالمه نگران نباش

الان چهارده هفته ام،میگن از پونزده هفته یه آزمایش خون دیگه هست کواد مارکر،اونو باید برم

همین الانم میتونی سلفری بدی که خوب خیلی مطمئن تره

من ان تی و همه چیم نرمال بود به اصرار خودم سلفری دادم متاسفانه بچه سندروم داون داشت و سقط کردم نمیخوام بترسونمت انشالله صحیح و سالمه ولی حتما حتما پیگیری کن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله بسلامتیاصلا نگران نباش من تا چندماه فقط با سرم زنده بودم هیچی هیچی نمیتونستم بخورم فقط نوشا ...

ماشاالله ، خدا حفظش کنه واستون ، لطفا برای منم دعا کنید ممنونم