بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زود اعصبانی میشم آمپر که بچسبونم اصلا متوجه رفتارم نیستم فحش نمیدم ولی خیلی جیغ جیغ میکنم نبش قبر میکنم از زمان دوستیم تا الان و به یاد میارم و میکشم وسط و اینکه اگر خواهر یا مادر همسرم کاری کنن به شوهرم غرش و میزنم و گِلگی میکنم ....
کینه ایی هم هستم ولی از کینه ایی بودنم راضی ام چون باعث شده نخاله های اطرافمو بندازم دور از دورو ورم یا اگرم نتونم بذارمشون کنار حداقل دیگه بهایی بهشون نمیدم که هار شن
بی زبونم تو خودم میریزم بعد حرص میخورم تا چند روز حال خودم و خانوادمو بد میکنم صفت بدیه باید ترکش کنم
ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
وسط دعوا حق با من باشه جون سختم شديدا نه اشكى نه چيزى عين سنگ ميشم،عزيزترين كسم هم باشه همينم😓😓بنى طرف تا حد جنون ميره از عصبانيت من اون وسط چايى ميريزم برا خودم دنباله شكلاتم تو كشو ريلكس😐
آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂