2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز رفتیم خرید 

دودست لباس برداشتم همسرم چون حقوقش و نریخته بودن من حساب کردم چون قصد داشتم خودم حساب کنم کارتمو داده بودم به همسرم

دودست لباس واسه دخترم شد ۱۳۳ تومن 

ولی بعده اون شوهرم دپرسه ناراحته چون خودش نتونسته حساب کنه 😓😓 

عزیزم پس بخاطرش ناراحتی نه از دستش. خب صبز می کردی حقوقش رو می ریختن بعد می رفتی خرید

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیزم پس بخاطرش ناراحتی نه از دستش. خب صبز می کردی حقوقش رو می ریختن بعد می رفتی خرید

اره 

حقوقش و نمیدن خونمون وسایلمون تموم شده از کی میخایم بریم فروشگاه و نم ش 

امشب  بد جوری گرفته شد

اره  حقوقش و نمیدن خونمون وسایلمون تموم شده از کی میخایم بریم فروشگاه و نم ش  امشب   ...

حق داره دیگه 😟😟😟اخی. الان اوضاع اقتصادی خیلی ها به هم ریخته. سعی کن دلداریش بدی تا به غرورش بر نخوره😟😟😟انشالله روزیتون روز به روز وسیع تر بشه🙏🙏🙏🙏🙏

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.