2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حق داره  نتونستم آرومش کنم

بذار یه کم تو حال خودش باشه. خوب میشه😟😟

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
بذار یه کم تو حال خودش باشه. خوب میشه😟😟

خوابید 

خیلیم ناراحت 

ولی منم سختمه 

مامان من با اینکه بابا نداشتم نزاشت چشمم دنبال چیزی بمونه ماهی یه بار مانتو میخریدم 

ولی الان خیل...

بخاطر اینکه جیبم خالی نباشه طلامو فروختم گذاشتم بانک سودش هر ماه بیاد دستملدستملازمم میش ولی به هیشکی این حقیقت و نگفتم 

دوس ندارم ناراحتیش ببینم

خوابید  خیلیم ناراحت  ولی منم سختمه  مامان من با اینکه بابا نداشتم نزاشت چشمم دنبا ...

عزیز دلم می فهمم چی میگی😟😟😟😟ما هم اوایل زندگی این شرایط رو داشتیم. مردا هم چی کار کنن بنده خداها. اوضاع اقتصادی به هم ریخته. بنده خداها هر چی کار می کنن باز کم میارن😟😟😟ولی خدا رو شکر که همسرت خانوم با شعور و درکی چون شما داره😙😙😙😍😍😍احسنت بانو

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
همسرم خیلی تلاش میکنه ولی بازم کم میاریم  😙😙😙😙😙😙😙😙😙😚

انشالله روزیتون وسیع بشه. انشالله همسرت همیشه تنش سالم باشه😊😊😊😊. هر روز واسش و ان یکاد و آیه الکرسی بخون